Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το είδαμε και αυτό... Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαταλέγεται στους 100 κορυφαίους στοχαστές του κόσμου...

 

Το περιοδικό πλέκει  το εγκώμιο του έλληνα πρωθυπουργού για ...τα σκληρά μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει προκειμένου να σώσει  τη χώρα του.

Στους κορυφαίους 100 στοχαστές για το 2010 βρίσκεται ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τη λίστα που συνέταξε το περιοδικό “Foreign Policy”, το οποίο μάλιστα τον κατατάσσει στην 79η θέση.

Σύμφωνα με το περιοδικό, μπαίνει δικαιωματικά στην λίστα των συγκεκριμένων ''στοχαστών'' αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “κάνει το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα στη χειρότερη χρονική περίοδο γι' αυτήν”, κάνοντας και ιδιαίτερη αναφορά στο έλλειμμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει παρά τα ψευδή στοιχεία του προκατόχου του κ.Καραμανλή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο κ. Παπανδρέου έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σκληρότατο πρόγραμμα λιτότητας παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν από τους πολίτες της χώρας.

 Για να ρίξουμε μια ματιά και στους υπόλοιπους ''στοχαστές''...Από τις πλέον γνωστές φυσιογνωμίες στη λίστα του περιοδικού είναι ο Διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ενώ ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς βρίσκεται δεύτερος στη λίστα. Πέμπτος στη λίστα είναι ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα.

(Σημ.: Μακράν ό,τι πιο αστείο έχουμε ακούσει εδώ και πολύ καιρό. Πάντα τέτοια να' χουμε για να γελάει και λίγο το χειλάκι μας)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου