Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

40.000 ευρώ για το γραφείο της Υφυπουργού κας Τσουρή και 7.000 ευρώ για το πάτωμα που θα πατούν τα γοβάκια της Υπουργού κας Νταλάρα.

Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδας Τσουρή.
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», η κυρία Τσουρή αναγκάστηκε να μετακομίσει με τους συνεργάτες της στο παλαιό κτήριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Πασαλιμάνι, καθώς ο υπουργός, Γιάννης Διαμαντίδης, επέλεξε το ολοκαίνουριο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη.
Μετά από σχετικό διαγωνισμό επιλέχτηκε γνωστή αλυσίδα εμπορίας επίπλων, η οποία, απ' ό,τι φάνηκε, ήταν αρκετά «τσουχτερή». Τα ποσά των 23.000 ευρώ για έπιπλα και 17.600 ευρώ για μηχανογραφικό εξοπλισμό δεν είναι ευκαταφρόνητα, ιδιαίτερα τέτοιους δύσκολους καιρούς για όλους τους Έλληνες.(από τη Ζούγκλα)

http://kafeneiokentron.blogspot.com/2010/11/40000.html

Εκρηκτικές διαστάσεις έχει προσλάβει και πάλι το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Πάτρα. Εκατοντάδες αφγανοί, σομαλοί, πακιστανοί κ.ά. συνωστίζονται στην παραλιακή ζώνη, όπου διαβιώνοντας κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες, αναζητούν μέσο διαφυγής προς την .........
Ιταλία.
Ωστόσο, προβληματισμό έχει προκαλέσει η απόφαση των ιταλικών αρχών να επαναπροωθήσουν στην Πάτρα 63 αλλοδαπούς, που συνελήφθησαν στο Πρίντεζι.
Εκφράζονται υποψίες ότι, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά πως θα επαναλαμβάνεται τακτικά, γεγονός, που επιτείνει τους φόβους για μετατροπή της Πάτρας σε μόνιμη «αποθήκη» εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών.
Η Πολιτεία εξακολουθεί να είναι απούσα και η Αννα Νταλάρα (σύζυγος του γνωστού αοιδού και εξαδέλφη του γνωστού υπερυπουργού Ραγκούση), για χάρη της οποίας ιδρύθηκε ολόκληρο υφυπουργείο με αρμοδιότητα την Μεταναστευτική Πολιτική, παραμένει στα …αζήτητα. Ισως, επειδή ακόμη δεν έχει εγκατασταθεί στα νέα γραφεία της… Πάντως, οι εργασίες ανακατασκευής ενός ολόκληρου ορόφου στο υπουργείο Εργασίας συνεχίζονται, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Μάλιστα τη μέρα, που οι εκπρόσωποι της Τρόικας συναντήθηκαν στο υπουργείο Εργασίας με τη Λ.Κατσέλη, στο γραφείο της Άννας Νταλάρα αντικαθιστούσαν το …ψυχρό μαρμάρινο δάπεδο με άλλο υλικό, πιο σικ και ιδιαίτερης αισθητικής!...
ΣΣ. Να, λοιπόν, που ένα …πάτωμα, μας θύμισε ότι, η Α. Νταλάρα είναι μέλος της κυβέρνησης!...

http://www.inews.gr/116/i-apothiki-lathrometanaston-kai-to-patoma-tis-a-ntalara.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου