Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Γιατί οι Γερμανοί μας μισούν τόσο?


Με τίτλο ''Οι καλοί Ιρλανδοί  και οι κακοί Έλληνες'', προσπαθεί ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Die Tageszeitung κύριος R.Sotschech, να αναλύσει τους λόγους που τα ίδια γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία έσταξαν πρωτοφανή χολή και μίσος κατά των Ελλήνων, αντιδρούν με τόση συμπάθεια στο δράμα των Ιρλανδών. Όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε τον κίνδυνο πτώχευσης, τα γερμανικά ΜΜΕ και έντυπα, από τα πιο σοβαρά μέχρι τα πιο λαϊκά, έβαζαν χυδαία πρωτοσέλιδα, απαξίωναν τον πολιτισμό μας και δήλωναν ειρωνικά πως άμα θέλαμε βοήθεια θα έπρεπε να τους πουλήσουμε τα νησιά μας και την Ακρόπολη...Ο  ίδιος ο Γερμανός υπουργός οικονομίας Σόϊμπλε, έκανε τα πάντα για να σαμποτάρει οποιαδήποτε βοήθεια των εταίρων προς την χώρα μας λέγοντας ωμά πως «πρώτα η τιμωρία σας και μετά η ενδεχόμενη βοήθεια»!  

Ποιός Έλληνας εξάλλου, μπορεί να ξεχάσει εκείνα τα απίστευτα χυδαία πρωτοσέλιδα της Bild όπου ο 24χρονος Γερμανός δημοσιογράφος Πάουλ Ροντσχάιμερ, έσταζε χολή για την Ελλάδα, συνοδεύοντας τις εμετικές επεξεργασίες των αγαλμάτων μας στο photoshop με τα πιο αισχρά λόγια που έχουν γραφτεί ποτέ για τον πολιτισμό και την ιστορία κάποιου έθνους?

Εντελώς διαφορετική όμως είναι η αντίδραση των γερμανικών ΜΜΕ αλλά και των πολιτικών τους στο πρόβλημα της Ιρλανδίας. Τα περισσότερα δείχνουν μια ασυνήθιστη κατανόηση και αλληλεγγύη προς τους «συμπαθέστατους Ιρλανδούς».
Η άκαμπτη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα προκαλεί απορίες για τον επιπλέον λόγο ότι η Γερμανία εκμεταλλεύεται την πτώση του ευρώ, αποκομίζοντας τεράστια οφέλη απο τις εξαγωγές της. Ουσιαστικά δανείζοντας από τη μία μεριά εδώ και 20 χρόνια την Ελλάδα, για να πάρει πίσω τα ίδια χρήματα μέσω των εξαγωγών της σε καταναλωτικά προϊόντα, αλλά και σε εξοπλισμούς.

Γιατί λοιπόν να συμβαίνει τελικά αυτό? Τι προκαλεί το μένος των Γερμανών απέναντί μας?

Μήπως οι Γερμανοί δεν ξεχνούν τα οφειλόμενα σε εμάς από τις κατοχικές αποζημιώσεις και ακολουθούν τον γνωστό κανόνα της άμυνας μέσω της επίθεσης?

Μήπως ετοιμάζονται για το 4ο ράιχ και δεν θέλουν λαούς από τους οποίους ξέρουν ότι θα βρουν αντίσταση?

Μήπως μας φθονούν (όσο και αν φαίνεται απλοϊκό, αυτό το παιδαριώδες παράπονο κυριαρχεί σε όλα τα χυδαία κείμενα της γερμανικής χολής εδώ και ένα χρόνο)για  την υπέροχη φύση και τον ήλιο που  χάρισε απλόχερα ο Θεός σε τούτη τη γωνιά της γης?

Μήπως μας μισούν για τον πολιτισμό μας και την έννοια του έθνους που σε εμάς είναι παράλληλο με την μακραίωνη ιστορία μας, σε αντίθεση με τους ίδιους οι οποίοι προσπάθησαν να το κατασκευάσουν  σε μια προσπάθεια να ενώσουν κρατίδια και ανθρώπους υπό το πρίσμα της υποτιθέμενης γερμανικής ψυχής?

Μήπως τελικά ο γερμανικός λαός είναι απλά παραπληροφορημένος και έχει χτίσει το απύθμενο μίσος του για εμάς βασιζόμενος στην εικόνα της Ελλάδας και στην αίσθηση ότι ο μέσος Γερμανός δουλεύει για να μας πληρώνει να διασκεδάζουμε κάτι το οποίο εντέχνως η Νέα Τάξη καλλιέργησε  προκειμένου να μας διαλύσει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου