Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σαχινίδης: "ΝΑΙ, οι γερμανοί μας χρωστούν 162 δισεκατομμύρια σε πολεμικές αποζημιώσεις!"

 

- Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ απάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών έπειτα από  σχετική ερώτηση που έθεσε το ΛΑ.Ο.Σ.
- Στα 162 δισ δεν έχουν προσμετρηθεί οι τόκοι.
- Το δημόσιο χρέος μας αυξήθηκε 20 δισ σε 6 μήνες.

Τι να σχολιάσουμε στα όσα περιείχε η απάντηση σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστή Αϊβαλιώτη προς το Υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.

Για πρώτη φορά η κυβέρνηση παραδέχεται επισήμως ότι υπάρχει αυτό το υπέρογκο γερμανικό χρέος προς την χώρα μας και αυτό  αποτελεί εντυπωσιακό γεγονός.

Ο κ. Αϊβαλιώτης κατέθεσε μελέτη οικονομολόγων οι οποίοι υπολόγισαν το ύψος των οφειλόμενων Γερμανικών αποζημιώσεων ως εξής:

-108 δισ. ευρώ από την επιδικασθείσα αποζημίωση υπέρ της Ελλάδος εκ μέρους της Διεθνούς Διασκέψεως Ειρήνης των Παρισίων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα ναζιστικά στρατεύματα στην οικονομική υποδομή της χώρας μας.
-54 δισ. ευρώ από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που η Ελλάδα κατέβαλε το 1942 στους Γερμανούς.

Ο κ. Σαχινίδης απάντησε στην Ερώτηση του κ. Αϊβαλιώτη αναφέροντας ότι το ζήτημα της διεκδίκησης των αποζημιώσεων από την Γερμανία παραμένει ανοιχτό στα πλαίσια των διμερών επαφών Ελλάδας - Γερμανίας και δεν προσδιόρισε πότε θα υπάρξει συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την πληρωμή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου