Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Παγκόσμια μέρα του Μετανάστη...6 χρόνια πριν(18/12/2004). Δείτε με τι ωραία λόγια είχε δρομολογηθεί ο εφιάλτης μας από τότε...Στο ρόλο του Ξανθόπουλου ο Γ.Παπανδρέου.

18 Δεκεμβρίου 2004

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Γ.Παπανδρέου, κάλεσε τους (λαθρο)μετανάστες «να συμμετέχουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλη, είτε ως φίλοι, κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη».

Στην ίδια ημερίδα έλαβαν μέρος εκπρόσωποι 26 κοινοτήτων από όλο τον κόσμο (Πακιστάν, Σουδάν, Παλαιστίνη, Μολδαβία, Γουινέα, Ουκρανία, Αιθιοπία, Αφγανιστάν, Φιλιππίνες, Αίγυπτος, Αμερική, Ρωσία, Τανζανία, Μαρόκο, Σερβία, Πολωνία, Βουλγαρία, Σενεγάλη, Κογκό, Μαγαδασκάρη, Νιγηρία, Κουρδιστάν, Ερυθραία, Παν-αφρικανική Ομοσπονδία, Αλβανία και Μπαγκλαντές).

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «ξεκινάει ένας διάλογος όχι μόνο για τους μετανάστες και το μέλλον τους, αλλά για όλη την κοινωνία μας και τα προβλήματα είναι κοινά. Οι Έλληνες, ανέφερε, γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μετανάστης. Αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε, πως φοίτησε σε 12 διαφορετικά σχολεία σε πέντε χώρες και αισθάνθηκε πραγματικά τον πόνο του μετανάστη. Δούλεψα ως οικοδόμος, συνέχισε ο κ. Παπανδρέου, μπογιατζής, σερβιτόρος, βενζινάς, καθαριστής εργάτης σε εργοστάσιο».

Αναφερόμενος στο πρόσφατο επεισόδιο με το λεωφορείο και τους 26 ομήρους, δήλωσε ότι «δεν είναι χαρακτηριστικό των μεταναστών η βία και η εγκληματικότητα. Δεν διαφοροποιείται ο μετανάστης από τον Έλληνα στο ζήτημα της εγκληματικότητας. Γι' αυτό και η κοινωνία, οι Ελληνες πολίτες δεν πρέπει μετά από τέτοια περιστατικά να διαφοροποιούν τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες», τόνισε.

Τέλος, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχουν επιτροπές μεταναστών σε κάθε δήμο, να συμμετέχουν οι μετανάστες με το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές αλλά και το πολύ σημαντικό είπε να διευκολυνθεί η διαδικασία ώστε να αποκτούν εύκολα την Ελληνική υπηκοότητα».



Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα πλέον για τον τόπο μας, σε κάθε πτυχή της οικονομικής και κοινωνικής  ζωής... Υπήρχε σχέδιο διάλυσης της χώρας, το οποίο υλοποιείται μέσα από τα πολλαπλά χτυπήματα που δεχόμαστε και οι λαθρομετανάστες αποτελούν ένα ιδιαίτερα ισχυρό όπλο καταστολής  στα χέρια των εκφραστών και εκτελεστών της παγκόσμιας τάξης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου