Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δεύτερος δολοφονημένος ηλικιωμένος μέσα σε λίγες ώρες

Ακόμα έναν ηλικωμένο στην οδό Ανδανείας 8 στην Καλλιθέα, βρήκαν δολοφονημένο οι αστυνομικοί.
Πεσμένος στο πάτωμα και μεσα σε μια λίμνη αίματος  κείτονταν ο 86χρονος συνταξιούχος ο οποίος έχασε τη ζωή τους για λίγα ευρώ.

Ο 86χρονος συνταξιούχος του ΟΓΑ χτυπήθηκε με μανία στο κεφάλι μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Το πρωί εξάλλου, βρέθηκε νεκρή μια 88χρονη γυναίκα, την οποία οι εγκληματίες έδεσαν και  αφού έκλεψαν αυτά που ήθελαν την άφησαν δεμένη μέχρι που ξεψύχησε.


ΥΓ: Πάντως χαλάλι η συναυλία του Νταλάρα με τις γούνες και τις λιμουζίνες. Έπιασε τόπο! Τα αποτελέσματά της φάνηκαν αμέσως από την πρώτη στιγμή! Δεν συμφωνείτε κύριε Παπουτσή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου