Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κάρτα του Πολίτη

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEOePl_MYU4xh9o1KDMtlKlHXhzvvUUMg3Z2DHMb6yr3icM2Ejzet_LYeimwhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ34KlHfewhnOm8v06b3InmNVxSZT-UtPM_ZxnhPTpPcveb64vV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

Πρόφτασε να κερδίσεις πλούσια δώρα βγάζοντας ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ

Εσύ έχεις ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ;;  ΟΧΙ;;

Τώρα τα Χριστούγεννα τρέξε γρήγορα στην πλησιέστερη Τράπεζα ή στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα , εφοδιάσου με μία ΚΑΡΤΑ και βγές κερδισμένος με πλούσια δώρα.

Για ατομική ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ σου δίνουμε δώρο ένα φορητό ραδιοκασετόφωνο, έναν αποχυμωτή και μιά δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ που ισχύει για την αλυσίδα ενοικιάσεων ερωτικών ταινιών "
με την όπισθεν stores".
Για διπλή ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ κερδίζετε μιά φωτογράφιση με την Πετρούλα, 2ήμερη εκδρομή στην Κεσσάνη της Τουρκίας και κάρτα μέλους του κόμματος της αρεσκείας σας (Πασόκ, ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΚΚΕ,ΣΥΝ κλπ)
Για οικογενειακή ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ κερδίζετε αυτόγραφο από οποιονδήποτε μεγαλοδημοσιογράφο θαυμάζετε, κρουαζιέρα στα νησιά Φώκλαντ (με δώρο μπλουζάκι τα πρόσωπα των Θάτσερ-Μπλέρ-Σέρυ-Καμίλα-Ελισσάβετ-Καρόλου), δωρεάν προσθετική στήθους (για γυναίκες) ή επιμήκυνση πέους (για άντρες)

Αν δεν θέλετε να γίνεται ένας περιθωριακός -γραφικός τύπος  ύποπτος για οτιδήποτε, εφοδιαστείτε γρήγορα την ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ , κερδίστε πλούσια δώρα και γίνεται ένας ευτυχισμένος καταναλωτής-πολίτης-ψηφοφόρος-απαλλαγμένος από οπισθοδρομικές αναχρονιστικές ελληνορθόδοξες δοξασίες.

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ . Ήρθε για να μείνει !


                                          http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAscQG1ut_wtWqizAHxvc4rq39MrmhtG5qJ5GCraKv0P8U3JxL
http://skymnos.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου