Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Το σχέδιο είναι σαφές: Όλα στο σφυρί και εξαθλίωση του λαού!...

 

 Γράφει ο Καφενόβιος

Τα επώδυνα έρχονται ευθύς με την ανατολή του νέου έτους. Οι επόμενες φάσεις θα είναι πολύ πιο τραγικές απ' ό,τι έχουμε δει στους 15 μήνες. Πρέπει όλα να ξεθεμελιωθούν. Γενικό ξεπούλημα. Όλα στο σφυρί... Μαζί και κομμάτια της εθνικής μας κυριαρχίας.
Η νεοφιλελεύθερη σκληρότητα των επιταγών του Μνημονίου επιτάσσει να φτωχύνουν όλοι οι Ελληνες, να μειωθούν τα εισοδήματα όλων των εργαζομένων, ώστε να γίνει η Ελλάδα... «ανταγωνιστική», επειδή θα έχει εξαθλιωμένο λαό με άθλιους μισθούς.
Έτσι, λένε τα «αφεντικά» πρέπει να γίνει, για να υπάρξει ένα... νέο ξεκίνημα. Και βέβαια, μη φαντάζεται κανείς ότι θα μας αφήσουν να ξαναδούμε τη ζωή που κάναμε ως τώρα... Σαράντα χρόνια πίσω...
Είναι τυχαίο, που η κυβέρνηση φρόντισε να περάσει πρώτες τις άγριες περικοπές στο εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων του Δημοσίου, να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις στον...............
ιδιωτικό τομέα και να επιφέρει πλήγμα στις ΔΕΚΟ, κι ύστερα να προχωρήσει στα μέτρα για τα κλειστά επαγγέλματα; Προφανώς όχι.
Κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι η κυβέρνηση, προχωρά χωρίς πρόγραμμα, ότι δεν έχει σχέδιο. Όλα είναι εξ αρχής προδιαγεγραμμένα και προαποφασισμένα.
Με ενδιαφέρον, πάντως, αναμένονται οι αντιδράσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αφού πολλοί βουλευτές ασκούν επαγγέλματα από αυτά που θα ανοίξουν (δικηγόροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου