Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Ξεπουλάει τα πετρέλαια του Αιγαίου η κυβέρνηση»


«Ξεπουλάει τα πετρέλαια του Αιγαίου η κυβέρνηση» τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ Αναπόφευκτη χαρακτήρισε την αναδιάρθρωση χρέους η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της στη Βουλή, τονίζοντας ότι κάθε δόση που θα εισπράττει η Ελλάδα θα συνοδεύεται και από ένα νέο Μνημόνιο.


Όπως είπε όποιο μίγμα πολιτικής και να εφαρμοστεί δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κρίση και η Ελλάδα δεν θα αποφύγει την χρεοκοπία.
Κατά την ομιλία της για τον προϋπολογισμό του 2011, επισήμανε η ελληνική κρίση δεν διαφέρει σε τίποτα από τα όσα βιώνουν οι άλλες χώρες του κόσμου και το σύνολο των προβλημάτων είναι απόρροια του καπιταλιστικού συστήματος.
Κάθε προσπάθεια διαχείρισης της κρίσης, σχολίασε, απλά θα παρατείνει την ημερομηνία χρεοκοπίας της χώρας. Όσον αφορά στην αναδιάρθρωση χρέους, σημείωσε πως εάν γίνει από τη μεριά του το ΠΑΣΟΚ θα φέρει χειρότερα μέτρα και πως πρέπει να πραγματοποιηθεί από μια λαϊκή κυβέρνηση.
Κατέκρινε την κυβέρνηση ότι προωθεί την συνεκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου με ποσοστά 60% για τις ΗΠΑ και από 20% για Ελλάδα και Τουρκία.
Έκανε επίθεση και στις τράπεζες, καλώντας τες να δώσουν στοιχεία για το τι έχουν κάνει τα χρήματα που έχουν πάρει από το κράτος και από τα συσσωρευμένα κέρδη που παρουσιάζουν.

http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου