Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει η οργή του κόσμου και να τους πνίξει!

H κατάσταση της χώρας θυμίζει  ηφαίστειο που αργοξυπνάει μετά από περίοδο αδράνειας και είναι πλέον θέμα χρόνου να εκραγεί και να κάψει τα πάντα. Τα ανδρείκελα που κυβερνούν, μπορεί να χαμογελούν αυτάρεσκα  που τα κατάφεραν να εκτελέσουν τις εντολές των ξένων αφεντικών τους, χωρίς μάλιστα τις έντονες αντιδράσεις που περίμεναν από τον ελληνικό λαό, αλλά ξεχνούν κάτι βασικό: Ότι η μερική εκτόνωση των φαινομένων, λειτουργεί ως προστασία για το ίδιο το σύστημα γιατί απομακρύνει τον κίνδυνο μαζικής εξέγερσης και επανάστασης. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή η οργή συσσωρεύεται, το φαινόμενο που αργά ή γρήγορα ξεσπάει, είναι χαοτικό και ανεξέλεγκτο.

Ένας λαός, λεηλατημένος που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά μέρα με τη μέρα χωρίς να προλαβαίνει να αντιδράσει, ένας λαός που δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ένας λαός που βλέπει να τιμωρείται για εγκλήματα που δεν έκανε ενώ οι πραγματικοί ένοχοι αντί να τιμωρηθούν συναλλάσσονται με τα ξένα αρπακτικά δημιουργώντας το μελλοντικό πλαίσιο της σύγχρονης δουλείας του, δεν είναι λαός τρομοκρατημένος όπως αυτοί νομίζουν,αλλά  λαός ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Είναι θέμα χρόνου να έρθει εκείνη η ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου