Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τι έγινε ρε παιδιά? Αφού έδωσε ο Νταλάρας την περίφημη συναυλία και αναδείχθηκε το έργο της υπουργού-ξαδέλφης υπερυπουργού- συζύγου του , γιατί οι λαθραίοι σκοτώνουν ακόμα όποιον βρουν μπροστά τους?


''Επιτέθηκαν σε ανυποψίαστο πεζό και τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας στο κέντρο της Πατησίων''
'' Τον μαχαίρωσαν γιατί είδε το πρόσωπο του ληστή''
'' Ο ληστής την άφησε αναίσθητη''
'' Την χτύπησαν με όπλο στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν''
''Δυο ληστείες με θύματα γυναίκες στην οδό Ιούς και στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα''

Αυτά είναι λίγα από τα δημοσιευμένα εγκληματικά περιστατικά με δράστες αλλοδαπούς που συνέβησαν τις ΑΜΕΣΩΣ επόμενες ώρες από την ΠΑΡΩΔΙΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ του Νταλάρα, της Νταλάρα και των λοιπών γελοίων τύπων, κληρικών και πολιτικών, που μετέβησαν με τις λιμουζίνες τους στην ταλαιπωρημένη περιοχή για να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους κατοίκους και να μεγαλώσουν το κύμα οργής που πλανάται από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου