Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ''ΑΣΠΙΣ''

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 9,ΟΡΟΦΟΣ 1ος.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ. 

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ASPIS CAPITAL, ΤΙΤΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΝΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ  ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου