Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το ψήφισμα καθηγητών και μαθητριών ραλλείου : 

Πειραιάς 6/12/2010
Τα Δεκαπενταμελή Μαθητικά Συμβούλια του Ραλλείου Πειραματικού Γυμνασίου και Ραλλείου Πειραματικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά καθώς και οι Σύλλογοι Καθηγητών των δύο σχολείων διαμαρτυρόμαστε για τη ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ από τη Σχολική Επιτροπή  (και κυρίως τον Πρόεδρό της) στον  Δικηγόρο που τα εκπροσωπεί να παραστεί στη Δίκη με αντίδικο το Δήμο Πειραιά.

Η Δίκη  γίνεται την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών (πρωτόδικα τα σχολεία μας έχουν δικαιωθεί) και αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου απέναντι από την Πλατεία Κοραή που υφάρπαξε το 1971 ο τότε Δήμαρχος Σκυλίτσης με διάταγμα της χούντας.
Η απουσία Δικηγόρου από τη δική μας πλευρά ενέχει τον κίνδυνο να δικαστούμε ερήμην και στερεί από τα σχολεία μας το δικαίωμα να υπερασπιστούν την ιστορία τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον τους
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε μια δημοκρατική κοινωνία (όπως θέλουμε να λεγόμαστε) κάποιοι που διορίστηκαν για να προασπίσουν και να προωθήσουν τα συμφέροντα της Ραλλείου να στερούν από τα σχολεία μας το δικαίωμά τους να υπερασπιστούν "το δίκιο τους" δικαστικά.
Άραγε γιατί φοβούνται κάποιοι τη Δίκη;
 

Αλλά η πραγματική μας μάχη αρχίζει τώρα !

Και η επίσημη ανακοίνωση του σχολείου μας :

Για τις 22 Νοεμβρίου 2011 αναβλήθηκε η δίκη της Σχολικής Επιτροπής του σχολείου μας με αντίδικο το Δήμο Πειραιά για τη διεκδίκηση του οικοπέδου απέναντι από την πλατεία Κοραή (εκεί που στεγαζόταν το σχολείο μας πριν το απομακρύνει με διάταγμα της χούντας το 1971 ο τότε δήμαρχος Σκυλίτσης) κατόπιν κοινού αιτήματος των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου