Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Δεν τους αρκεί πλέον ο σκέτος φόνος, αλλά γδέρνουν τα κεφάλια των νεκρών για να πάρουν το τριχωτό μέρος του κεφαλιού (σκαλπ) όπως έκαναν κάποτε οι Ινδιάνοι...

Μιλάμε για ασύλληπτες καταστάσεις, για εφιάλτες που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα συνέβαιναν στον τόπο μας...

Στο φρικτό έγκλημα που έγινε στην Πάτρα ανήμερα τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, το θύμα βασανίστηκε πολύ πριν τη δολοφονία καθώς οι δράστες του στυγερού εγκλήματος φαίνεται  πως χτύπησαν θανάσιμα τον άνδρα στο σώμα και το κεφάλι μάλλον με ξύλα, ενώ στην συνέχεια τον κτύπησαν με μαχαίρι 17 φορές.

Ακόμη πιο συγκλονιστικό, είναι,σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι οι δράστες δεν αρκέστηκαν στις παραπάνω πράξεις, αλλά αντίθετα, μετά τον φόνο έγδαραν με μαχαίρι το τριχωτό της κεφαλής του (σκαλπ).

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες σκόπευαν να κρύψουν το πτώμα, ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα τονίζει ότι «ο θάνατος επήλθε συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων τόσο από θλον όργανο, όσο και από τέμνον και νύσσον».

(Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές, μεγαλοδημοσιογράφοι και λοιποί εκτελεστές των σχεδίων της Νέας Τάξης, που κλείνετε σκόπιμα τα μάτια και τα αυτιά στις σφαγές από τους λαθραίους, Χρόνια  Πολλά και να είστε πάντα τυχεροί, να απολαμβάνετε τα αγαθά της εξουσίας ώστε να σας φυλάνε και εσάς και τις οικογένειές σας δωρεάν οι φρουροί που τους πληρώνουμε εμείς και να μη χρειαστεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα καλόπαιδα που παίρνουν τα σκάλπ των θυμάτων τους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου