Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Mετακομίζει ο Πρωθυπουργός γιατί δεν χωράνε οι ....συνεργάτες του...

Tο Μέγαρο Μαξίμου δεν καταργείται και θα παραμείνει κυρίως για εθιμοτυπικές λειτουργίες.
Όλα είναι έτοιμα για την μεταστέγαση του Μεγάρου Μαξίμου, το στρατηγείο δηλαδή του πρωθυπουργού, το οποίο πλέον θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο οποίος έχει ήδη εκκενωθεί.


Όλα τα γραφεία έχουν ήδη αδειάσει και περιμένουν πλέον για το γραφείο του πρωθυπουργού, το οποίο θα έχει μία πλεονεκτική θέα σε σχέση με τα άλλα γραφεία προς τον Εθνικό Κήπο.

Ο λόγος της μετακόμισης είναι  να αποσυμφορηθεί το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δεν χωρούν όλοι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταργείται το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά παραμένει κυρίως για τα εθιμοτυπικά, δηλαδή όταν το πρωτόκολλο επιβάλλει κάποιες συναντήσεις του πρωθυπουργού για παράδειγμα με κάποιους ξένους επισήμους.

Ωστόσο, το κεντρικό γραφείο του κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ στον 5ο όροφο στη μεγάλη αίθουσα θα συνεδριάζει η ομάδα σχεδιασμού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου