Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Yπαίθρια μαθήματα για το πώς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ!!!



Μία διαφορετική εκδήλωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η επιτροπή αγώνα κατά των διοδίων στην οδό Ασκληπιού των Τρικάλων. Σε οθόνη που είχε στηθεί προβάλλονταν οι δράσεις των Επιτροπών Αγώνα, κατά της καταβολής αντιτίμου στην διέλευση οχημάτων από τα διόδια.


Ταυτόχρονα, προβάλλονταν και σχετικό βίντεο με … συμβουλές για το πώς σηκώνουμε τις μπάρες των διοδίων και περνούμε χωρίς αντίτιμο.

«Η άρνησή μας να πληρώνουμε στα διόδια, δεν συνιστά κανένα ποινικό αδίκημα του Κ.Ο.Κ. για αυτό η Τροχαία δεν επεμβαίνει. Οι μπάρες των ιδιωτικών εταιρειών, παραβιάζουν το Σύνταγμα και την ελευθερία μετακίνησης», ανέφερε σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο δικηγόρος και εκπρόσωπος της Κίνησης Τρικάλων κατά των διοδίων Χρήστος Σταμόπουλος.

Η Κίνηση, διοργανώνει και μουσική εκδήλωση σήμερα στις 21:00 το βράδυ στη «Σκάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου