Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με μια μικρή αναφορά στην λαϊκή μας παράδοση

Το Χριστουγεννιάτικο Καραβάκι

Το καράβι,
συνηθισμένο τάμα των ναυτικών σε στιγμές κινδύνου στη θάλασσα, δεν αποτελούσε στοιχείο διακόσμησης των ελληνικών σπιτιών τα Χριστούγεννα.
Το καράβι, όπως είχε πει ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες λαογράφους, ο Δημήτρης Λουκάτος, θυμίζει χωρισμούς.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Mια όμορφη εκδήλωση: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους υπερήλικες φιλοξενούμενους στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων

                                                    ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
                                          Παπαδιαμαντοπούλου 17α Τηλ 2610 272722
http://www.pankalavritinos.com/
                                                      

Απίστευτο σκάνδαλο!!!Ο νεοφιλελεύθερος βαψομαλλιάς, υπουργός κ.Παπακωνσταντίνου, πήγε για καφέ στη Ρώμη με το προεδρικό ιδιωτικό τζετ και στη βουλή μας μιλάει για την ψυχή του, χωρίς τσίπα ο αθεόφοβος!

Μια χθεσινή αποκάλυψη έγινε σήμερα πρωτοσέλιδο…

sibilla

Η χθεσινή αποκάλυψη του blog «Στοχασμός-Πολιτική» και της μόνιμης στήλης «Ζιζάνιο», ήταν σήμερα πρωτοσέλιδο σε αθηναϊκή καθημερινή εφημερίδα (Δημοκρατία).

Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας τρομοκρατούν τα λαθροκαθίκια?





Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με το μήνα, η  παρουσία των λαθρομεταναστών γίνεται όλο και πιο ασφυκτική, όλο και πιο επικίνδυνη. Καινούρια καραβάνια καταφθάνουν έχοντας στο στόμα τους το πλαστικοποιημένο Α4 με τα δικαιώματά τους (ας είναι καλά οι ''εθελοντικές - ανθρωπιστικές'' οργανώσεις και οι δουλέμποροι που φροντίζουν να τους φέρουν έτοιμους για ''δράση'').

Xιλιάδες ορκισμένοι bloggers αντιστέκονται στη λαίλαπα του Μνημονίου

Κλείστε ένα κανάλι και ανοίξτε χίλια Blogs

Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι το παιχνίδι της ενημέρωσης παίζεται πλέον με όρους Blogs. Αν δεν υπήρχαν τα blogs και η λυσσασμένη άμυνα του εναντίων του ΔΝΤ του μνημονίου και της κυβέρνησης του, όλα γύρω μας θα ήταν διαφορετικά.

Iσλαμοποίηση της Ελλάδος και η αναγκαιότητα κινητοποίησης της Ομογένειας


Του Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού
Αν. καθ. Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου


Η εικόνα των μουσουλμάνων που προσεύχονται μπροστά στους ελληνικούς κίονες των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών 16 Νοεμβρίου 2010

Οδηγίες προς απελπισμένους δανειολήπτες

Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο, όπως ποτέ δεν θα διαβάζατε τα τασιενεργά του απορρυπαντικού σας.
Τα καλά νέα: Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, σας χρωστάνε, σας κλέβουν ανελέητα, χρόνια τώρα, και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό. Αμέσως.
Και εξηγούμαι. Τι κάνουν οι τράπεζες; Δανείζουν χρήματα με σκοπό το κέρδος. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και

Τα κούφια λόγια τα μεγάλα του Γ. Παπανδρέου




Αν ο Γ. Παπανδρέου ερχόταν από τον πλανήτη Αρη να διεκδικήσει την εξουσία, έβρισκε την Ελλάδα του Καραμανλή έτσι όπως τη βρήκε και δεν ήξερε πόσο ήταν ο χρέος και πόσο το έλλειμμα, τότε δικαιολογημένα να κάνει ότι έκανε.

Άξιοι Άξιοι!!!!

Μόνο άμα δημιουργηθεί ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα με ηγετικά στελέχη μερικούς έντιμους ανθρώπους που αγαπάνε την Ελλάδα, θα μπορέσουμε -ίσως- να σωθούμε.


Βλέποντας τα αισχρά πρόσωπα όσων μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, βλέποντας την έλλειψη ντροπής που τους διακρίνει, το θράσος τους να εμφανίζονται ακόμα στις τηλεοράσεις ή να καλοπερνάνε σε ακριβά θέρετρα διακοπών, ψώνια και ταβέρνες αντί να αυτοκτονούν από τύψεις, αρχίζω να πιστεύω, όλο και πιο έντονα, πως αν δεν ξεσκαρτάρει όλη αυτή η πολιτική σαβούρα, δεν πρόκειται να σωθεί ποτέ ο τόπος.

Στα χάλια που βρισκόμαστε, μόνο άμα μαζευτούν 5 δυναμικοί πολιτικοί που -αν μη τι άλλο- αγαπάνε την Ελλάδα και δεν έχουν βάλει το χέρι στη κουτάλα με το μέλι και φτιάξουν ένα κόμμα στο οποίο να μπορεί να εναποθέσει την ελπίδα του ο κόσμος,  ίσως και να μπορέσουμε να την γλυτώσουμε με λιγότερα τραύματα....

Δική μου ευχή είναι, να μπορούσε να δημιουργηθεί ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, με ηγετικά στελέχη τους Κανέλλη, Καμμένο, Σακοράφα, Οικονόμου, Βελόπουλο, Δημαρά (τον τελευταίο μόνο του τον θάψανε στη λάσπη, αλλά όλους μαζί είναι δύσκολο) και  τους ελάχιστους  έντιμους πολιτικούς που έχουν απομείνει και να πουν: ''Έλληνες, αυτοί είμαστε, είμαστε άνθρωποι διαφορετικής ιδεολογικής προέλευσης, έχουμε διαφορετικό κομματικό παρελθόν, αλλά στην παρούσα φάση που ο τόπος βουλιάζει και ο λαός καταστρέφεται, δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν χρώματα. Συνεπώς, αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές μας και ενώνουμε την κοινή μας αγάπη για την Ελλάδα. Έρχεστε μαζί μας και παλεύουμε να σωθούμε ή μένετε με τους κλέφτες και τους απατεώνες και πεθαίνετε εσείς για σωθούν αυτοί και οι τράπεζες'' .

Ουτοπικές σκέψεις θα μου πείτε...
Ευσεβείς πόθοι θα έλεγα...
Α.

Τα μέτρα γραμμένα στη λαδωμένη χαρτοπετσέτα του. Πάλι καλά που δεν τα έγραψε και στο χαρτί υγείας με το οποίο σκουπίστηκε.

Τα μέτρα… σε μία βρώμικη χαρτοπετσέτα

Ακολουθεί βίντεο: Τι είπε ο Παπαθανασίου στην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας στο πλαίσιο μιας συνάντησής τους στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2009...
Η γαλλίδα υπουργός Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ, περιγράφει παραστατικά  πώς ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γ. Παπαθανασίου, της έγραψε σε μία λαδωμένη… χαρτοπετσέτα  τα μέτρα που θα έπαιρνε η Ελλάδα για να βγει από την κρίση.


(Σχολ. από agiovasilema: Τελικά υπάρχει έστω και ένας που να έχει περάσει από  κυβερνητικό πόστο είτε με τους γαλάζιους είτε με τους πράσινους και να μην είναι  άχρηστος?)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνοτουρκικά Ριάλιτι

                http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSaCIJMNz_qkLQVgD7dZAkBl6G82pIOpKN8e6dzHo5iiKv0XZnxtQ

Το Υπουργείον Πολιτισμού-Ψυχαγωγίας και Προπαγάνδας της Ελληνικής (κατοχικής) Κυβερνήσεως σε συνεργασία με το αντίστοιχο Τουρκικό Υπουργείο Πλύσης Εγκεφάλου, μετά την επιτυχία και την θραύση που σημείωσαν τα τουρκοσήριαλ στο ελληνικό κοινό και τα αναπάντεχα υψηλά νούμερα τηλεθεάσεως, υπέγραψαν περαιτέρω συνεργασία στον τομέα των Ριάλιτι εκπομπών. Η τουρκική πλευρά , αφουγκραζόμενη την "δίψα" των Ελλήνων για κάθε τί τούρκικο, δεσμεύεται να γυριστούν όλα τα ελληνικά Ριάλιτι στην τουρκική τους έκδοση προς τέρψιν των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι very “smart” και είναι προ των πυλών…

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
γιώργος παπανδρέου κάρτα πολίτη massmedia-gr

Δε θα ασχοληθούμε με τους θεατρινισμούς, που έλαβαν χώρα εντός της Βουλής. Όπου τελικά, εις το όνομα της «κομματικής πειθαρχίας», οι δήθεν διαφωνούντες βουλευτές υπερψήφισαν τον αναξιόπιστο προϋπολογισμό: της ύφεσης, των φόρων, των περικοπών, της ανεργίας και της φτώχιας.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ: “ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ETΣΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…”

kaneli
H ομιλία της Λιάνας Κανέλλη στη Bουλή για τον Προϋπολογισμό:
“Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σε αυτόν τον προϋπολογισμό εγώ θα σας μιλήσω μόνο για την πατρίδα και με αριθμούς, γιατί υποτίθεται ότι ο προϋπολογισμός αφορά την πατρίδα.

Για όσους δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε πόλεμο. Σκότωσαν μεροκαματιάρη μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Άγριο έγκλημα στο Ξυλόκαστρο αργά χθες το βράδυ Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δυο ληστές εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια σε πρατήριο στην περιοχή Μελίσσι.

«Ξεπουλάει τα πετρέλαια του Αιγαίου η κυβέρνηση»


«Ξεπουλάει τα πετρέλαια του Αιγαίου η κυβέρνηση» τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ Αναπόφευκτη χαρακτήρισε την αναδιάρθρωση χρέους η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της στη Βουλή, τονίζοντας ότι κάθε δόση που θα εισπράττει η Ελλάδα θα συνοδεύεται και από ένα νέο Μνημόνιο.

Eίπαμε...'' Ο κύριος Διοικητής είναι φίλος μας''...

Για άλλο μηχανισμό διάσωσης μιλούν τώρα οι Γερμανοί

Ενα νέο μηχανισμό για τη στήριξη των χωρών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα εμφανίζεται να επεξεργάζεται τώρα η Γερμανία, αν και το υπουργείο Οικονομικών της χώρας επιχειρεί να υποβαθμίσει τις σχετικές αναφορές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Suddeutsche Zeitung, το σχέδιο προβλέπει

Πουλάνε το «Ερρίκος Ντυνάν»

Πωλείται το θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς ιδρύματος Ανδρέας Μαρτίνης.
Ετοιμο να παραδοθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών συμφερόντων Αποστολόπουλου Ετοιμο να παραδοθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών συμφερόντων Αποστολόπουλου Προκύπτει ένα θέμα ηθικού χαρακτήρα: Πώς ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προβαίνει σε μία εμπορική κερδοσκοπική πράξη για ένα κοινωφελές ίδρυμα. Επίσης, πώς σε αυτό συναινεί το υπουργείο Υγείας.

''OΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ''. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;


Ψήφισαν τον αισχρό προϋπολογισμό. Μας ξεπούλησαν με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο

«Δηλώνω και πιο αισιόδοξος από ποτέ για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Το 2012 θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και το 2013, απαλλαγή απ’ το Μνημόνιο. Τα επώδυνα μέτρα είναι πίσω μας πια» ανέφερε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. «Όπως διαψεύσαμε τις εγχώριες και διεθνείς Κασσάνδρες της καταστροφής, έτσι θα τις διαψεύσουμε μέχρι να μας αφήσουν ήσυχους - μέχρι να καταλάβουν πως αυτή η κυβέρνηση, αυτός ο λαός, δεν λυγάει και δεν υποκύπτει» συμπλήρωσε...


Aυτά είπε ο ''πρωθυπουργός'' μετά από την ψήφιση του πιο σκληρού προϋπολογισμού που πέρασε ποτέ από τη Βουλή. Τι να του πεις μετά?
Αηδία.....................................................................!
Αίσχος....................................................................!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ψεύτες

 Η καλή μας η κυβέρνηση φέρνει με την διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή την σφαγή των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αφού «αντέδρασαν» σκληρά στο νομοσχέδιο (στις ιδιωτικές τους συνομιλίες), την Τρίτη θα υπερψηφίσουν την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, στα πλαίσια πάντα του «σοσιαλιστικού» φρονήματός τους…

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους λόγια ΜΕ ΨΥΧΗ!. Φοβερή ομιλία του ΚΑΜΜΕΝΟΥ με ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

Πάνος Καμμένος η χτεσινή ομιλία του στη Βουλή...
Στο τέλος το ζουμί..........
η ομιλία ξεκινά στο πρώτο λεπτό...
Αντε ρε ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΒΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!




Read more: http://ypotheto.blogspot.com/#ixzz18s5pEOdk

(Σχολ. από agiovasilema: Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες φωνές σαν του Καμμένου, σε όλα τα κόμματα).

Kρίσιμες ώρες για τη χώρα...




Είναι πασιφανές σε όλον τον κόσμο και ανάμεσα στους ελεύθερους σκεπτόμενους πολίτες,πως η Ελλάς βρίσκεται στην εντατική μετά από δολοφονική επίθεση εναντίον της....Είναι μάλιστα τέτοιο το θράσος,των νεοραγιάδων πολιτικών της,που ξεπουλούν μέσα από την εντατική,τα όργανά της στους πλειοδότες του διαγωνισμού που έχουν ξεκινήσει.....

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους μετανάστες στην Πάτρα.Ο Βουλευτής Αχαϊας κ. Νικολόπουλος κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Να λάβει  εδώ και τώρα μέτρα προτού χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή από την αθρόα προσέλευση μεταναστών και την ανεξέλεγκτη παραμονή τους στην Πάτρα - η οποία σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύεται και από παραβατικές συμπεριφορές  - καλεί την Κυβέρνηση ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή τα πρόσφατα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα.

Σούρα και Μαστούρα...''Του ντεκετζή ξηγήθηκα να τον ξαναπατήσει, κατά κακή μου σύμπτωση σώθηκε το χασίσι''...

Τραγούδια με ουσίες

Τραγούδια με Ουσίες...
Εξώφυλλο

10gr κόκα την ημέρα το ΔΝΤ το κάνουν πέρα!









Έτσι σκεφτόταν φαίνεται η εξαδέλφη του υπερυπερ-υπερυπουργού κ.Ραγκούση και αδελφή της υπουργού κυρίας Νταλάρα (με δυο λόγια για να καταλαβαίνουμε και τι λέμε, η πιο στενή συγγενής της παρεούλας  που μας κυβερνάει) και κουρασμένη καθώς έλεγε η ίδια από τα ...πολλά ρουσφέτια, φτιαχνόταν με λίγη κόκα.
Όσο για την κα Μαρίνα Τσιντικίδου, πρώην μοντέλο και υποψήφια με την ΝΔ, άξια της μοίρας της και αυτή αλλά τουλάχιστον δεν έγινε (ευτυχώς) άξια της δικής μας μοίρας!!

                               Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος....

(Οι φωτογραφίες από το http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/12/90-star-9.html)

Γιάννη Ραγκούση, τέτοια θέματα οφείλεις να τα αναδεικνύεις εσύ ο ίδιος.

Εδώ δεν σηκώνει ούτε εκφοβισμούς ούτε ενεργοποίηση μηχανισμών δημοσίων σχέσεων…
 
 
Μιλάμε βέβαια για το θέμα που έχει ανακύψει με την εξάρθρωση της συμμορίας των κοκαϊνάκηδων της υψηλής κοινωνίας. Τόσο υψηλής που φτάνει μέχρι τις παρυφές της εξουσίας.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Tελικά ο νόμος για τον διατροφικό εφιάλτη που λέγαμε, δυστυχώς ψηφίστηκε και μπήκαν τα θεμέλια για τον διατροφικό μας θάνατο.

Στη δεξιά στήλη του blog μας, η πρώτη ανάρτηση με τίτλο ''Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει αν ΚΑΙ η Ελλάδα υπέγραψε την συμφωνία εφαρμογής του εφιάλτη που ονομάζεται Διατροφικός Κώδικας?'', προσεγγίζει την ουσία του προβλήματος. Το καινούριο στοιχείο, σύμφωνα με το http://lalei-kairia.blogspot.com/2010/12/blog-post_20.html είναι,  πως τελικά κατάφεραν με διάφορα κόλπα να περάσουν το νόμο ο οποίος απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και τις καλλιέργειες, επιτρέποντας στις εξουσίες να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της τροφής μας.

Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του εφιάλτη και αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να αντιδράσουμε ΤΩΡΑ...

Έχετε συνειδητοποιήσει πως ΟΛΟΙ αυτοί που μας κυβερνάνε μοναρχικά και ορίζουν τις τύχες μας, είναι διορισμένοι και όχι εκλεγμένοι από εμάς?


Θεμελιώδης αρχή της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας είναι η λαϊκή νομιμοποίηση της κυβέρνησης.

‘Εχετε αλήθεια συνειδητοποιήσει ποιοι μας κυβερνάνε;

1. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου είναι εξωκοινοβουλευτικός. Θα πείτε ήταν ευρωβουλευτής και παραιτήθηκε, αλλά και ως ευρωβουλευτής, διορισμένος ήταν.
2. Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δρούτσας, είναι επίσης εξωκοινοβουλευτικός.
3. Η Υπουργός Περιβάλλοντος κας Μπιρμπίλη, ομοίως.
4. Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης, ωσαύτως
5. Ο πρώτος τη τάξη Υπουργός κ. Ραγκούσης, διορίστηκε από τον κ. Παπανδρέου επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
6. Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, είναι επίσης διορισμένος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.


Ποιο είναι το κοινό γνώρισμα όλων αυτών;


Πρώτον: όλοι είναι προσωπικοί φίλοι του κ. Παπανδρέου!


Δεύτερον: ουδείς εξ αυτών είναι εκλεγμένος απ΄ ευθείας από τον ελληνικό λαό!


Δηλαδή, όλοι είναι διορισμένοι!


Δεν θυμάμαι άλλον πρωθυπουργό να κυβερνά την Ελλάδα με μια παρέα φίλων του!


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2010/12/blog-post_1998.html#ixzz18jkLWXVK

Όλο και περισσότερα ντοκουμέντα για τους (κουκουλοφόρους ή γνωστούς-άγνωστους ή όπως θέλετε πείτε τους)-αστυνομικούς και τη συμπεριφορά τους στις προχθεσινές πορείες

Μετά να μην ψάχνουν τη συμπάθεια του κόσμου γιατί δεν υπάρχει. Να μην θίγονται όταν τους αποκαλούν 'Μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους' γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα έπρεπε να ήταν στο πλευρό των εργαζομένων, των απλών διαδηλωτών και όχι να υπηρετούν (με κουκούλες, προβοκάτσιες και χημικά)  το άθλιο σύστημα που μας εξοντώνει.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

BINTEO ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Share 
Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια.
Η κάμερα όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Ο πολιτικάντης που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωη του είχε το θράσος να περάσει μέσα από τους διαδηλωτές (πολλοί εκ των οποίων συμμετειχαν στην πορεία των πολυτέκνων) και βρήκε, δικαίως, τον μπελά του

Καταγγελία Ν. Νικολόπουλου για απόπειρα στημένης ανάθεσης μελέτης για την ανεργία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Απόπειρα στημένης μελέτης για την ανεργία, η οποία θα πληρωθεί άνευ λόγου και ουσίας, καταλογίζει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Η μοναξιά ενός μεγάλου μυαλού...


Χθες εκεί που καθόμουν και συλλογιζόμουν όλα  αυτά τα δύσκολα που μας βρήκαν, μου ήρθε μια σκέψη αλλιώτικη, μια σκέψη που με τάραξε συθέμελα. Μέσα στη δίνη των προβλημάτων μας, εμείς ο απλός κόσμος, έχουμε κλειστεί στο εγωιστικό καβούκι μας και αδυνατούμε να δούμε το πρόβλημα του συναθρώπου μας.

Κι όμως...υπάρχει κάποιος άνθρωπος ανάμεσά μας που υποφέρει πολύ...Υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν διαμαρτύρεται και υπομένει στωϊκά τη μοναξιά που απορρέει από τις υψηλές πνευματικές του ικανότητες και από τις  καταστάσεις της ζωής...

Ταλαίπωρος μετανάστης και ο ίδιος, άλλαξε 12 σχολεία μέχρι να ριζώσει κάπου, δούλεψε (όπως ο ίδιος λέει) οικοδόμος, γκαρσόνι, μπογιατζής, βενζινάς και σιγά σιγά με την επιμονή του και τον κόπο ετών, κατάφερε να γίνει ένας αυτοδημιούργητος πολιτικός και μάλιστα να αναλάβει το πόστο του υπουργείου εξωτερικών. Καθώς το σπάνιο πνεύμα  και η καλλιέργειά του αναγνωρίστηκαν από τον λαό -παιδί του οποίου ήταν και ο ίδιος- , επελέγη με μεγάλη διαφορά, για την πρωθυπουργική θέση της χώρας την οποία λατρεύει.

Επειδή όμως οι άξιοι άνθρωποι αναγνωρίζονται ως τα πέρατα της οικουμένης, ήρθαν κάποτε και οι επιβραβεύσεις από το εξωτερικό. Βραβεύτηκε από το Ράιχ με ένα βραβείο που τιμά όσους έχουν προσφέρει στη ...Γερμανία. Δεν πρόλαβε  να συνειδητοποιήσει την τιμή που του έκαναν οι Γερμανοί και ήρθε και η αμερικανική επιβράβευση που τον ανέδειξε ανάμεσα στους 79 πιο στοχαστικούς ανθρώπους στον κόσμο!! Και εδώ πια αρχίζει το δράμα του ανθρώπου...

Ξέρεις τι σημαίνει να είσαι το πιο στοχαστικό μυαλό στην οικουμένη και να μη σε καταλαβαίνει κανένας πολίτης παρά μόνο  156 διεφθαρμένοι ή βολεμένοι βουλευτές που σου βαράνε παλαμάκια?
Ξέρεις τι δράμα είναι τα οράματά σου να τα αναγνωρίζουν μόνο οι διεθνείς τράπεζες και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων??
Έχει αναρωτηθεί κανείς από εμάς, πόσο επίπονο είναι να αναγκάζεται ένας στοχαστής-ευεργέτης της Παγκόσμιας Οικονομίας να κάνει συνέχεια διακοπές, κανό, ποδήλατο και γυμναστική προκειμένου να κρατάει σε φόρμα αυτό το σπάνιο μυαλό?
Το πιο δραματικό είναι, 10.000.000 άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιληφθούν  το επίπεδο νόησης και καλλιέργειας που διαθέτεις, να σε περνάνε για -τελείως όμως- καθυστερημένο και επιπλέον να σε αποκαλούν προδότη επειδή δεν καταλαβαίνουν ότι το φαγητό που τους στερείς και το δίνεις στους βιομήχανους και τους τραπεζίτες το κάνεις, γιατί μόνο οι ολίγοι και ισχυροί αποτελούν το μέλλον του πλανήτη.

Πραγματικά, όσο συλλογίζομαι τι περνάει αυτός ο άνθρωπος, ούτε στον εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν...
Α.

ΣΕΒ: Oι μόνοι ένθερμοι υποστηρικτές του Παπανδρέου!

Κερατιάτικα 2010.


Γράφει ιστορία ο Γιωργάκης...θα τρελαθούμε πάνω μας!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

κ. Βουλευτά …

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός                                                                                         
… διαβάσαμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλά και  πολλοί από εσάς τηλεφωνήσατε στον  κ. Χατζηδάκη για να του εκφράσετε την βαθιά λύπη και συμπάθεια σας για τον προπηλακισμό του την περασμένη Τετάρτη από τους οργισμένους διαδηλωτές.
Νιώθουμε την αγωνία σας!...  και φαίνεται καθαρά ότι

Για να δίνονται εκατομμύρια υπέρ των MKO, αρκεί η υπογραφή ενός Γενικού Γραμματέα.Για να αγοράσει μια ...γλάστρα όμως το υπουργείο, χρειάζεται η βαριά υπογραφή του...Υπουργού και ένα σωρό άνθρωποι που θα ασχοληθούν με το ''σοβαρό'' αυτό θέμα. Απολαύστε το...

ΕΝΑ ΚΑΣΠΩ (cache pot), ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΥΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ, 80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΕΛΙΑ....

Έτσι για να χαμογελάσετε, προσοχή όμως μην θυμώσετε, σας παρουσιάζουμε την ιστορία του κασπώ. Τόσοι άνθρωποι, λιμενικοί, γραμματείς, υπουργός, χαμένες ώρες εργασίας για μια γλάστρα... 

Νέο φρικτό έγκλημα ηλικιωμένου ατόμου. Η τρίτη δολοφονία μέσα σε 3 μέρες...

Η ηλικιωμένη βρέθηκε σε αποθήκη του σπιτιού της στον Πλάτανο, δεμένη στα χέρια και τα πόδια, ενώ ήταν φιμωμένη στο στόμα και στα μάτια με κολλητική ταινία!

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε ασφυξία. Οι άγνωστοι δράστες, από τις μέχρι στιγμής έρευνες, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν χρυσαφικά και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο χώρο που βρέθηκε η 73χρονη, καθώς και στο σπίτι της πραγματοποιούνται έρευνες, ενώ αναμένεται να γίνει και νεκροψία για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.

Το κεφάλι του Χατζηδάκη το κάνανε περιφερόμενη εικόνα. Τα σπασμένα κεφάλια των κατοίκων της Κερατέας ποιός τα δείχνει και ποιός καταδικάζει τη βία που ασκείται πάνω τους?

Η πολεμική θηριωδία του καθεστώτος εναντίον των κατοίκων της Κερατέας

Σε ποιούς ''φίλους'' πήγε να χαρίσει η κυβέρνηση το χρέος των 24 δισ. τη στιγμή που κλέβει ακόμα και το υστέρημα του φτωχού κόσμου.

Σε ποιους πήγε να χαρίσει η κυβέρνηση τα 24 δισ. ευρώ με την τροπολογία στη Βουλή

Το παρασκήνιο της διάταξης που αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή

Η λίστα με τους οφειλέτες

Από τη μία η κυβέρνηση μειώνει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων και από την άλλη σβήνει τα χρέη εταιρειών και επιχειρηματιών που τις προηγούμενες δεκαετίες ωφελήθηκαν σε βάρος του κράτους.

"Διατηρήστε την ανθρωπότητα σε αριθμούς που να μην υπερβαίνουν τα 500 εκατομμύρια"...Πόσο πιο ξεκάθαρα να μας το πουν?

Διαβάστε προσεκτικά τις δέκα εντολές που δημιούργησαν τα αφεντικά του πλανήτη ως νέοι Θεοί. Μόνο με την ενημέρωση θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε και να αντισταθούμε στα σχέδιά τους. Δεν έχουμε άλλο τρόπο.

(από το πολύ καλό blog http://imerologio.info/index.php?id=47)

Πόσο πιο ξεκάθαρα να μας το πουν;

"Διατηρήστε την ανθρωπότητα σε αριθμούς που να μην υπερβαίνουν τα 500 εκατομμύρια..."Αυτό αναφέρει η πρώτη από τις δέκα εντολές που αναρτήθηκαν τον Ιούνιο του 1979 στην περιοχή Elbert County της πολιτείας
Georgia των Η.Π.Α.. Οι εντολές είναι εγχάρακτες σε μια συστοιχία έξι τεράστιων γρανιτένιων πλακών (με ύψος 6.1μέτρα η καθεμία), και αναγράφουν σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες και τέσσερις αρχαίες (ανάμεσα στις οποίες και η ελληνική) τις νέες δέκα εντολές που (σαν να ήταν νέοι βιβλικοί θεοί) τα μεγαλοαφεντικά του πλανήτη θέλησαν να "κοινοποιήσουν" σε εμάς τους κοινούς θνητούς.

Συγκεκριμένα, η πλάκα αναγράφει τα εξής:

Πέθανε η μεγάλη ελληνίστρια Ζακλίν ντε Ρομιγί. Ο θάνατος της αποτελεί πραγματική απώλεια για την Ελλάδα...


Πέθανε σήμερα σε ηλικία 97 ετών η μεγάλη ελληνίστρια και ακαδημαϊκός Ζακλίν ντε Ρομιγί, η οποία υπήρξε η πρώτη γυναίκα καθηγήτρια του College de France. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τον εκδότη της Μπερνάρ ντε Φαλουά.
 

Η Ζακλίν ντε Ρομιγί, γνωστή για τις μελέτες της στο χώρο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, η οποία ενσάρκωνε μια ουμανιστική αντίληψη του πολιτισμού, έγραψε σε διάστημα άνω των 60 ετών, πολλά έργα. Το 1988 έγινε η δεύτερη εκλεγμένη γυναίκα μέλος της γαλλικής Ακαδημίας, μετά την Μαργκερίτ Γιουρσενάρ.

Πέθανε ο Tommaso Padoa Schioppa, σύμβουλος του Παπανδρέου.


Την τελευταία του πνοή, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στη Ρώμη, άφησε ο Tommaso Padoa Schioppa , σύμβουλος του Παπανδρέου αλλά

Ποιούς εξυπηρετεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες?


Συνηθίζουμε πολλές φορές να λέμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά αυτό είναι  λάθος. Αυτό που επαναλαμβάνεται, είναι η αιτία η οποία προκαλεί παρόμοια  φαινόμενα, τα οποία στη συνέχεια καταγράφει η ιστορία ως ιστορικά γεγονότα. Αυτή η αιτία δεν είναι ένα ξαφνικό γεγονός που εμφανίζεται για να ανατρέψει τη ροή των πραγμάτων, αλλά είναι μια σειρά  προσδιορισμένων στόχων.


Βασικό όπλο του συστήματος στην παρούσα περίοδο είναι η τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών μέσα από την 'ανεξέλεγκτη' ροή λαθρομεταναστών.