Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αρχάνθρωπος Πετραλώνων, Μέρος 3ο: Ποιοί και γιατί δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια?

Στο Συνέδριο για την Ελληνική Γλώσσα, που διεξήχθη προσφάτως στο Ζάππειο Μέγαρον  μεταξύ των άλλων διετυπώθη από κάποιον ομιλητή η κατεστημένη θεωρία  σύμφωνα με την οποίαν ο Homo Sapiens  ξεκίνησε από την Αφρική πριν από 150.000 χρόνια και έφθασε στην Ευρώπη προ 50.000 ετών . Πρόκειται για το γνωστό τροπάριο της διεθνούς από-πνευματικής σπείρας.

.Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων: Ο Πρώτος Εχέφρων Ευρωπαίος

Αναφορικά με την  εμφάνιση του  Homo Sapiens στην  Αφρική και την κατάκτηση της Ευρώπης -σύμφωνα με την κατεστημένη αντίληψη-  θα μου επιτρέψετε να  σας εκθέσω τα ακόλουθα: Οι Έλληνες δεν καταγόμαστε ούτε εξ Αφρικής, ούτε είμαστε Ινδοευρωπαίοι, όπως υποστηρίζεται λανθασμένα  και...
 κακόβουλα από το Διεθνές Κατεστημένο.  «Είμαστε γηγενείς»-όπως αναφέρει ακόμη και ο Ηρόδοτος -και η γλώσσα μας είναι η αρχαιότερη όλων των γλωσσών του κόσμου. Τις θεωρίες-περί της καταγωγής μας από την Αφρική και τα περί των Ινδοευρωπαίων-κατέρριψε η ανακάλυψη του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων από τον διακεκριμένο Ανθρωπολόγο κ. Άρη Πουλιανό.


 Οι Ψευδολόγοι τον Βάφτισαν Homo Erectus
Το επιστημονικό κατεστημένο της συμφοράς τον ονόμασε παραπλανητικά Homo Erectus.[ Είναι το ίδιο κατεστημένο που ονομάζει αυθαίρετα την Βαρδάρσκα ως Μακεδονία.]  Όμως έχουμε τα έργα του πολιτισμού του Ανθρώπου των Πετραλώνων, δηλαδή τον λίθινο και οστέινο πολιτισμό όλων των περιόδων   και των 34 στρωμάτων , που έζησε ο άνθρωπος αυτός μέσα στο Σπήλαιο. Ο Αρχάνθρωπος άφησε και πολλά στοιχεία κοινωνικής ζωής. Έμμεσα έχει αποδειχθεί ότι είχε έναρθρο λόγο , είχε ορισμένους νόμους, και ήτο Εμφρων και Λογικός Άνθρωπος. Ητο δηλαδή Homo Sapiens και όχι Homo Erectus (Όρθιος), όπως  ισχυρίζεται το επιστημονικό κατεστημένο. Τούτο αδυνατεί να «ξεκαβαλήσει » τις γνωστές διάτρητες πλέον κοσμοθεωρίες του από φόβο ότι  τούτο  θα επιφέρει και άλλες ανατροπές και ρήξεις με τελικό  επακόλουθο  την ανατροπή της  διεθνούς εξουσίας του.  Ένεκα τούτου το ΥΠΠΟ πολέμησε λυσσωδώς τον διακεκριμένο Ανθρωπολόγο,  τον απέβαλε αυθαιρέτως   από την ανασκαφή και έκλεισε τον αρχαιολογικό χώρο.Η υπόθεση εσύρθη στα δικαστήρια και πολλά από τα πολύτιμα ευρήματα κατεστράφησαν , διότι το δογματικό κατεστημένο δεν θέλει να αλλάξει την  επικρατούσα κοσμοθεωρία του για την εμφάνιση του ανθρώπου στην Αφρική.  

Για πληρέστερη προσέγγιση διαβάστε το http://www.panmacedonian.info/Not%20out%20of%20Africa.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου