Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ηγουμενίτσα, η νέα ΠΑΤΡΑ;;; Χαμός με τους λάθρο και εκεί!

Posted by ypotheto στο olympia.gr
Κάθε μέρα και χειρότερα στην Ηγουμενίτσα με τους λαθρομετανάστες. Έχουν κάνει το Λιμάνι γκέτο, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Καλά για να κυκλοφορήσει κάποιος εκεί…ούτε λόγος να γίνεται!

Η Αστυνομία και οι Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού πολύ…. χαλαρές! Και η αιτία είναι οι διάφοροι προοδευτικοί, κουλτουριάδες και πολυπολιτισμικοί που φωνασκούν με το παραμικρό! Όχι κακομεταχειρίζονται τους καημένους τους αλλοδαπούς, όχι τους χτύπησαν, Όχι τους σπρώχνουν και τους κάνουν “ντά”!
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ”… ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Αναλογιστείτε πως με αυτά που κάνετε θα “εκβιάσετε” τον κόσμο “να πάρει τον νόμο στα χέρια του”! Θα έχουμε επεισόδια! και μάλιστα σοβαρά!  Κανείς δεν ανέχετε να του πειράζουν την οικογένειά του!  ”Σας χτυπάμε το καμπανάκι”… ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Έχετε ευθύνη για τις πράξεις και τα λόγια σας!
 (http://epirus-ellas.blogspot.com )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου