Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Aδελφές και παλικάρια θα γίνουνε μαλλιά κουβάρια έπειτα απο την πρόταση του βουλευτή της ΝΔ

Βουλευτής προτείνει gay parade στην Ελλάδα


Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει τρόπους να αυξήσουμε το έσοδα μας, αλλά η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, ήταν πραγματικά πρωτοποριακή.
Ο κ. Καραγκούνης πρότεινε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων «με άρμα τον τουρισμό και όπλο τον πολιτισμό να ξεπεράσουμε την κρίση».

Τι εννοούσε όμως; Την διοργάνωση gay parade! Όπως εξήγησε στο «Super Star»: «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρίστες… Στην Γερμανία μαζεύονται 20 εκατ. άτομα σε ένα Σαββατοκύριακο… Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα μας».

Ο κ. Καραγκούνης το πήγε ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας: «Είμαστε μια Ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε».

http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου