Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πακιστανοί πέταξαν πέτρες σε οδηγούς επειδή δεν τους έδωσαν χρήματα σε φανάρια!

Κι όμως...φτάσαμε και σ'αυτό το σημείο! Αλλοδαποί πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Kρήτης και έβριζαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «τσιγκουνιά» των Ελλήνων και τις πενταροδεκάρες που τους δίνουν στα φανάρια, τα οποία δεν τους ικανοποιούν.

Το απίστευτο συμβάν έγινε  πριν από λίγες ημέρες και αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν αμέσως από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεκάδες Πακιστανοί πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα με κίνδυνο να προκληθούν ζημιές.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και πράγματι αστυνομικοί εντόπισαν τους νεαρούς, εκ των οποίων μάλιστα ένας κρατούσε μία πέτρα στο χέρι.

Τους προσήγαγαν στο τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ...νόμιμοι (!!!!) στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο ήταν θυμωμένοι και γιατί πετούσαν πέτρες, οι νεαροί μετανάστες άρχισαν να ουρλιάζουν για το μικρό μεροκάματο που βγάζουν στα φανάρια και για τους κακούς Έλληνες που δεν τους πληρώνουν καλά για τις ...υπηρεσίες πλυσίματος τζαμιών που προσφέρουν...

-Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δουλεύουμε όλη μέρα στα φανάρια, σας καθαρίζουμε τα τζάμια και τελικά δεν μαζεύουμε ούτε πέντε ευρώ την ημέρα. Εμείς πώς θα ζήσουμε; Τι θα φάμε; φώναζαν εξοργισμένοι. -Να μας δίνετε καλά λεφτά αλλιώς θα φύγουμε. Εδώ δεν μπορούμε να ζήσουμε, φώναζαν!!!.

(Σχ.agiovasilematos: Tι να σχολιάσουμε?? Έχουμε μείνει και εμείς άφωνοι... Σε λίγο θα απαιτούν να τους βάζουμε στα σπίτια μας, να τους δίνουμε τα κρεβάτια μας, τις γυναίκες μας και τα αυτοκίνητά μας. Δεν πάμε καλά, δεν πάμε καθόλου καλά με τα καθάρματα που μπλέξαμε....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου