Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ως υπουργός Εξωτερικών μεθόδευε, ως Πρωθυπουργός ξεπούλησε …

..το Αιγαίο και την υφαλοκρηπίδα!

Πίσω από τα χαμόγελα και τις χειραψίες που κατέγραψαν οι κάμερες και αποτύπωσαν οι φωτογραφικοί φακοί, υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα του ξεπουλήματος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Ο Παπανδρέου στην αντιπροσωπεία των Τούρκων πρέσβεων στο Ερζερούμ χθες είπε μέσες άκρες ότι προχωρά στη … διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας τονίζοντας τα εξής:
«Είναι πολυτέλεια επικίνδυνη, να μη λύνουμε π.χ. τη διαφορά μας στη θάλασσα, που αφορά στην οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.
Αυτή η διαφορά αποτέλεσε την αφετηρία της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και συνεχίζει να αποτελεί το κύριο πρόβλημα στις διμερείς μας σχέσεις.
Από το 2002, με τις διερευνητικές επαφές, προσπαθούμε να διαπιστώσουμε εάν υπάρχει κοινό έδαφος, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συμφωνημένη διευθέτηση. Σήμερα, έχουμε εντατικοποιήσει τις επαφές αυτές. Οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης».
Δηλαδή, από το 2002 όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Εξωτερικών μεθόδευε το ξεπούλημα του Αιγαίου και τώρα ως πρωθυπουργός τα … κατάφερε.
http://emprosdrama.blogspot.com/2011/01/blog-post_6212.html#more
to eidame sto http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου