Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΥΛΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

Η κυβέρνηση προωθεί τα σενάρια και τα γλοιώδη ερπετά των Μ.Μ.Ε. τα προβάλλουν ασμένως, είτε με την μορφή «ειδήσεων» είτε με την μορφή «ενημέρωσης που σέβεται όλες τις απόψεις». Έτσι μαθαίνουμε, ότι για την κατάληψη της νομικής φταίει ο Συνασπισμός, φταίει η Αστυνομία, φταίνε οι λιμενικοί, φταίει ο Καραμανλής, φταίει ο πρύτανης, φταίνε αυτοί που τους έφεραν, φταίει κι ο Χατζηπετρής. Αν ήταν δήμαρχος Αθηναίων ο Νικήτας Κακλαμάνης, θα έφταιγε κι αυτός, αλλά δήμαρχος είναι πια ο Καμίνης και αυτός δεν φταίει σε τίποτα. Άσε που αν ο Κικίλιας ήταν σήμερα περιφερειάρχης θα τον είχαν σταυρώσει. Ευτυχώς για όλους, έχουμε τον κ. Σγουρό και βεβαίως αυτός απολαμβάνει της γνωστής σοσιαλιστικής ασυλίας.

Για το θέμα της κατάληψης της νομικής από μαροκινούς λαθρομετανάστες και με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, παρήλασαν από τα κανάλια ο πρωθυπουργός, το μισό υπουργικό συμβούλιο, όλα τα κόμματα και τα ιπποκόμματα της πολιτικής σκηνής, ο πρύτανης, το πρυτανικό συμβούλιο. Και στην συνέχεια ήλθε η ώρα των υπολοίπων. Φοιτητές, «έγκριτοι» και «αδέσμευτοι» δημοσιογράφοι, Τρέμη, Καψής Ι, Καψής ΙΙ, Πρετεντέρης, Μακρή, Χασαπόπουλος κλπ. Ξεπεσμένοι ηθοποιοί, top και next μοντέλα, master και top μάγειρες, ο big brother, ο κουλουροπώλης στην γωνία Σόλωνος και Σίνα. Για να έχει δε, ολοκληρωμένη εικόνα του ζητήματος η κοινή γνώμη, περιμένει με κομμένη ανάσα και μία δήλωση από την κ. Ευγενία Μανωλίδου, αλλά εκείνη αποφεύγει τις κάμερες.
Και πάνω στην γενικευμένη ταραχή, βρήκε την ευκαιρία ο στοχαστής πρωθυπουργός μας, να την κοπανήσει για να πάει στο DAVOS, να διδάξει στην παγκόσμια οικονομική διανόηση, πως μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να διαλύσουν μια χώρα και στην συνέχεια να πουλήσουν την τεχνογνωσία για την ανοικοδόμησή της.
Απ΄ ότι φαίνεται η σκηνοθετημένη για ευνόητους λόγους κωμωδία με τίτλο HOTEL Η ΝΟΜΙΚΗ, σε λίγο θα τελειώσει και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι άλλο θα έχουν ετοιμάσει τα τσακάλια της επικοινωνιακής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ώστε η SIEMENS και οι εντολές της τρόϊκα να μην μονοπωλήσουν την επικαιρότητα. Θα μου πείτε ότι οι πυρήνες της φωτιάς είναι στην φυλακή. Τι άλλο θα σκαρφιστούν;; Ίδωμεν


Α.Α
http://www.athinapoli.gr/2011/01/blog-post_2627.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου