Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Μια φωτογραφία, αντί για "Καλή χρονιά"


http://www.pamet.gr/photos/deltia%20typou%20photos/diodia%20pitsirikia.jpg 
Αντί για «Χρόνια Πολλά», μια φωτό με πιτσιρίκια, που μας λένε με το δικό τους τρόπο το αρχιμηνιά και αρχιχρονιά. Το καλύτερο μήνυμα ελπίδας και αντίστασης στη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και στη μείωση της αξιοπρέπειάς μας.

Με μια συμβολική φωτογραφία όπου δύο πιτσιρίκια, 10 και 13 χρονών, ανοίγουν τα ιδιωτικά διόδια της κατά τα άλλα «εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης», επιλέγει να πει το «Καλή Χρονιά» το Πατριωτικό Μέτωπο.
Ένα σαφές μήνυμα, κάθετης αντίστασης στην εκποίηση της εθνικής περιουσίας και στη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, χωρίς μολότωφ, δακρυγόνα και σπασίματα καταστημάτων. Με τελικούς αποδέκτες, όλο το άθλιο σκηνικό της κατοχικής συμμαχίας των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους τις χρηματιστηριακές συμμορίες και τα απαράδεκτα ΜΜΕ.
Καλή χρονιά λοιπόν και το 2011, καλή λευτεριά στην Πατρίδα και τον Λαό μας. Είθε τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557 Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642
Φαξ: 2103311652       
Τηλ. εκπροσώπου:
6980292626

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου