Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΡΗΜΑΞΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ!


Οδηγώντας κάπου έξω από το Δρομοκαΐτειο, το γνωστό «τρελλάδικο» στο Χαϊδάρι αντιλήφθηκα έναν καυγά. Σταματώντας στο φανάρι διαπίστωσα ότι ένας Πακιστανός χτυπούσε ανελέητα έναν Έλληνα τρόφιμο από αυτούς που έχουν θεωρηθεί μη επικίνδυνοι και γι αυτό το λόγο τους αφήνουν λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας να τριγυρίζουν έξω από το ίδρυμα, πότε χαμένοι στον κόσμο τους και πότε ζητιανεύοντας.

Ο συγκεκριμένος ασθενής είχε στις τσέπες του λίγα ευρώ που του τα έδιναν περαστικοί οδηγοί. Ο Πακιστανός που καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων όπως τόσοι και τόσοι ενοχλητικοί και θρασείς ομοεθνείς του, σκέφτηκε να αρπάξει και τα λίγα ευρώ του δυστυχισμένου «τρελλού» συμπατριώτη μας. Τον χτυπούσε με όση δύναμη είχε και τον έβριζε στη γλώσσα του. Οι φωνές από τα διερχόμενα οχήματα τον σταμάτησαν και εξαφανίστηκε αφού άρπαξε λίγα ευρώ από τις τσέπες του τρόφιμου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά το κάθαρμα ο Πακιστανός πρόλαβε και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας αιμόφυρτο τον άρρωστο Έλληνα.

Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Δεν σέβονται και δεν φοβούνται πλέον τίποτα και κανέναν.
Ελπίζω οι υπεύθυνοι να ξυπνήσουν και να αρχίσουν επιτέλους οργανωμένες σκούπες και απελάσεις.

apo to http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_8250.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου