Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Παιδιά, αν συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, τους τελειώσαμε, τους διαλύσαμε, καταλάβέτέ το!!!

Στην περίπτωση των εμβολίων H1N1 παρά την πλύση εγκεφάλου που μας έκαναν, παρόλο τον εκφοβισμό, παρά τα καραγκιοζιλίκια ότι δήθεν εμβολιάζονταν οι ίδιοι μπροστά στην κάμερα, εμείς αντισταθήκαμε και τα απατηλά εμβόλιά τους τα θάψανε στις χωματερές!

Νικήσαμε ΕΜΕΙΣ, γιατί αντισταθήκαμε μαζικά!

Τώρα με τα διόδια, το κίνημα ξεκίνησε από 2 άτομα και έχει γίνει μια τεράστια αντίδραση που την στηρίζουμε όλοι πια, ακόμα και τα γλειφτοΜΜΕ!!!

Νικήσαμε ΕΜΕΙΣ, γιατί αντισταθήκαμε μαζικά και πριν ακόμα πάμε σε εντάσεις, η κυβέρνηση τα μαζεύει άρον άρον και ψάχνει να βρει τρόπους να ....μειώσει τις τιμές των διοδίων! Φυσικά δεν θα σταματήσουμε μέχρι τα διόδια να απελευθερωθούν τελείως!!!

Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, όταν φωνάζαμε μας έλεγαν ρατσιστές και φασίστες...Τώρα που καίγεται ο τρυφερός πωπός ακόμα και των καλοζωισμένων στις ακριβές περιοχές, τώρα που η απέχθεια ενάντια στους λαθραίους αγγίζει το 95% του ελληνικού λαού, τώρα ξαφνικά βρεθήκανε τα πλωτά κέντρα, τώρα ξαφνικά φάνηκε η ανάγκη του φράχτη και τώρα ξαφνικά ''η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους''.

Αυτό δεν έγινε γιατί τώρα ξαφνικά το κατάλαβαν, αλλά γιατί τώρα γιγαντώνεται η μαζική μας αντίδραση!

Μόνο έτσι λοιπόν, θα ξετινάξουμε και το ζυγό από πάνω μας, το ζυγό που λέγεται Μνημόνιο και ανθελληνική κυβέρνηση ξεπουλήματος και μόνο έτσι θα αναγκάσουμε τους κλέφτες από τη Νεα Δημοκρατία και το Πασοκ να επιστρέψουν τα κλεμμένα και να πάνε στη φυλακή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου