Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το Μέλλον των Ελληνίδων?

Δυστυχώς οι περισσότερες Ελληνίδες δεν λαμβάνετε σοβαρά τα μηνύματα της ισλαμοποίησης της Ελλάδος και την τρομακτική καταπίεση που έρχεται με ταχείς ρυθμούς στο κεφάλι σας.
Δε μπορείτε δυστυχώς ακόμα να συλλάβετε τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην (Ελληνική?) κοινωνία. Το πολύ lifestyle , οι συνταγές μαγειρικής και τα τηλεσκουπίδια έχουν τσακίσει την νοημοσύνη σας και ίσως ακόμα και την πολύ ανεπτυγμένη εκ του φυσικού διαίσθησή σας.

Δε βλέπετε τι έρχεται? Δεν συλλογίζεστε την καταπίεση στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που θα λουστείτε σε 15 με 20 το πολύ χρόνια? Και υπάρχουν μερικές από εσάς που τους υποστηρίζουν?!
Αν έχετε αμφιβολίες κάνετε μια βόλτα στη Θράκη ή και στην ομόνοια. Σε ότι αφορά τον μύθο των light ισλαμικών χωρών φροντίστε να το ψάξετε λίγο περισσότερο. ‘Όταν για παράδειγμα στην «ανεκτική» για τις γυναίκες Ιορδανία εάν πεθάνει ο σύζυγος τα πεθερικά της συζύγου παίρνουν τα παιδιά του δίχως η μητέρα τους να έχει καμία δικαιοδοσία!
Και τι κάνετε για αυτό? Έχετε αντιληφθεί τη δύναμη σας , θα αντιδράσετε απέναντι στην τεράστια απειλή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σας? Ή θα ψάχνετε για νέες συνταγές μαγειρικής?
Η ιστορία έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι όταν υπάρχει καταπίεση σε τεράστιες πληθυσμιακές ομάδες οι κοινωνίες οδηγούνται σε πολιτιστική παρακμή. Η εξήγηση είναι απλή. Όταν γυναίκες με σπουδαίες ικανότητες που θα ήταν ικανές να αλλάξουν μια κοινωνία θα «μπουντρουμιάζονται» στην κουζίνα και στο κρεβάτι γιατί το είπε ο θεός και έτσι θα λειτουργούν στην κοινωνία με το ελάχιστο των δυνατοτήτων τους.
Το σίγουρο είναι ότι όλες οι θρησκείες έχουν ηθικούς κανόνες οι οποίοι δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι «τους είπε ο θεός» αλλά περισσότερο πρόκειται για νοητικά κατασκευάσματα και στερεότυπα για τον έλεγχο του πλήθους.
‘Όμως οι ηθικοί κανόνες είναι το ένα επίπεδο. Το άλλο είναι οι μηχανισμοί επιβολής των ηθικών κανόνων. Σε αυτό το επίπεδο το Ισλάμ σκληροπυρηνικό και light έχει ξεπεράσει κάθε όριο φονταμενταλισμού.
Πως θα σας φανεί όταν η κόρη σας θα πρέπει στην παιδική ηλικία της να κόψει την κλειτορίδα της γιατί η σεξουαλική ικανοποίηση της θα θεωρείται το υπέρτατο αμάρτημα?
Θα ξυπνήσετε επιτέλους?
Από έναν Άνδρα. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω video….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου