Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Σχέδια για επιστροφή στο κέντρο

 
Παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επιστρέψουν οι κάτοικοι που έχουν φύγει στα προάστια προανήγγειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος με δηλώσεις του στον Αθήνα 984. Σε θέματα μετανάστευσης τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, με δηλώσεις της επίσης στον Αθήνα 984, και η αντιδήμαρχος Αθηναίων Καλλιόπη Γιαννοπούλου, αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

Η κ. Γιαννοπούλου, μίλησε για την ανάγκη να μάθουν την ελληνική γλώσσα οι μετανάστες για να μπορέσουν να ενσωματωθούν, ενώ προανήγγειλε παρεμβάσεις στην πρωτεύουσα για τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.


(Σχόλιο agiovasilematos: Ο κύριος Ντόλιος δεν ήταν αυτός που έβρισε χυδαία μια κοπέλα γιατι δεν τον αναγνώρισε και δεν σηκώθηκε με σεβασμό από την καρέκλα της μόλις μπήκε η υψηλότητά του? Αυτός ο ψωνισμένος άνθρωπος θα φροντίσει να επιστρέψουν οι κάτοικοι στις ρημαγμένες και υποβαθμισμένες γειτονιές? Πλάκα μας κάνουν ή παίζουν με τον πόνο μας? Ας θυμηθούμε τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυρίου στο http://papaioannou.wordpress.com/2011/01/07/%ce%b3-%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%cf%83/)


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου