Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κρύβουν τα στοιχεία – σοκ της Frontex! Ξέφραγο αμπέλι με αριθμούς ρεκόρ τον τελευταίο χρόνο…

Το “ομολόγησε” και ο Ερντογάν στο Ερζερούμ με νούμερα πολύ μεγαλύτερα, αλλά και πάλι αυτή η είδηση αρκεί για να κατανοήσουμε ότι δεν πρόκειται για απλή ανικανότητα: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η άθλια μεθόδευση στο Ερζερούμ πίσω από τα χαμόγελα. Υπόλογος ο πρωθυπουργός για την μεθόδευση.
Η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να ασχοληθεί με τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μέσω των συνόρων της με την Τουρκία, αναφέρει η έκθεση της Υπηρεσίας Εξωτερικών Συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRONTEX).
Ο αριθμός των ΛΑΘΡΟμεταναστών, όπως τονίζει το έγγραφο, είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο, με αποτέλεσμα οι ελληνικές αρχές να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημα αυτό. Επισημαίνεται ακόμη ότι κατά μήκος των χερσαίων συνόρων της Ελλάδας με την Τουρκία υπάρχουν περιοχές που δεν μπορούν να ελεγχθούν με αποτέλεσμα την παράνομη είσοδο των ΛΑΘΡΟμεταναστών.
Τελευταία, μάλιστα, εκτός από την αύξηση του αριθμού των Αφγανών ΛΑΘΡΟμεταναστών έχει παρατηρηθεί μεγάλη είσοδος Αλγερινών.
Ο FRONTEX αναφέρει ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες από την Αλγερία φθάνουν αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη, ερχόμενοι από τη βόρεια Αφρική, και στη συνέχεια διασχίζουν την περιοχή του Έβρου για να φθάσουν στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.
Σύμφωνα με την έκθεση στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2010 σημειώθηκε ο αριθμός ρεκόρ των 31.000 παράνομων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία, κατά μήκος των οποίων η κυβέρνησης της Αθήνας σχεδιάζει να χτίσει ένα τείχος 12,5 χιλιομέτρων πλησίον της πόλης της Ορεστιάδας.
Από την περιοχή αυτή κάθε μέρα περνούν 350 λαθρομετανάστες, σημειώνει χαρακτηριστικά η έκθεση.
Τίτλος: «ФРОНТЕКС: Грција не може сама да се справи со нелегалните имигранти»
Δημοσίευση: Sitel, 09.01.2011 – 17:30
Γιῶργος Ἐχέδωρος
sto http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου