Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αυτά που δεν έδειξαν τα δελτία ειδήσεων για την επίσκεψη του Giorgos στην Κοζάνη.

Όπου εμφανίζεται ο Giorgos, ο κόσμος εξαγριώνεται και τον βρίζει με τα χειρότερα λόγια και η   αστυνομία υπηρετεί το, γνωστό σε όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα, καθήκον της καταστολής των πολιτών. Το ίδιο έγινε και στην Κοζάνη όπου πήγε για να προαναγγείλει την δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή. Δείτε τι έγινε από υπαλλήλους της ΔΕΗ, φοιτητές και συμβασιούχους, τη μανία της αστυνομίας και την προσπάθεια να τους απομακρύνουν από τον giorgos. Και υπόψιν, ότι η Κοζάνη είναι περιοχή που υποστηρίζει το Πασοκ και από εκεί κατάγεται και το άλλο μεγάλο πουλέν του giorgos, o Παπακωνσταντίνου.
Φυσικά η είδηση από τα δελτία ειδήσεων παντού θάφτηκε ή υποβαθμίστηκε με μια μικρή αναφορά. Το μόνο που έδειξαν ήταν το χαμόγελο ικανοποίησης του giorgos σαν να είχε εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο που τον περίμενε.
βίντεο απ’το taxalia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου