Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ακόμα μία άνανδρη επίθεση σε ηλικιωμένο 93 ετών.

Ε
πίθεση από δύο άνδρες που ναι μεν δεν κατάφεραν να τον ληστέψουν, όμως τον χτύπησαν στο κεφάλι δέχθηκε σήμερα το πρωί ένας 93χρονος στο Κομπηγάδι Αχαϊας.
Οι δυο δράστες εισέβαλλαν στο καφενείο του ηλικιωμένου στις 7.30 το πρωί. Αρχικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και ζήτησαν από τον ανυποψίαστο 93χρονο δυο καφέδες. Ομως ο ένας εκ των δραστών λίγα λεπτά αργότερα του έβαλε το όπλο στο κεφάλι ζητώντας του χρήματα. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιστάθηκε και τότε ο δράστης τον χτύπησε με την κάνη του όπλου στο πρόσωπο.
Ο 93χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια αναγκάζοντας τους δυο δράστες να μπουν στο κόκκινο χρώματος ΙΧ αυτοκίνητο τους το οποίο είχαν σταθμεύεσαι έξω από το καφενείο κι να εξαφανιστούν.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πλέον βρίσκεται σε σπίτι συγγενών του. Ο 93χρονος Νίκος Παπαγιαννόπουλος διατηρεί το μοναδικό παραδοσιακό καφενείο στο Κομπηγάδι, ένα χωριό μεταξύ της Χαλανδρίτσας και των Καλαβρύτων. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια, τα «Νέα» είχαν δημοσιεύσει ρεπορτάζ για το καφενείο του.
http://www.dete.gr/news.php?article_id=21962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου