Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

xaxaxa Τώρα απαντάνε τα ξενοδοχεία εκ μέρους της κυβέρνησης!!

Ρώτησαν τον Πεταλωτή για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν του Πάγκαλου, αξίας 8000 ευρώ και αυτός απάντησε πως δεν έχει να πει κάτι παραπάνω αφού απάντησε το...ξενοδοχείο (ξενοδοχείο,το οποίο χρωστάει στο κράτος κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια, μη το ξεχνάμε):

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να απαντήσει. Απ` όσο έχω δει, έχει απαντήσει με αναλυτικές ανακοινώσεις στον Τύπο... το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεστε και το οποίο φυσικά έχει διαφορετικούς ισχυρισμούς απ` αυτούς που αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Εκπροσωπείστε από το ξενοδοχείο εσείς, ως κυβέρνηση;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν υπάρχει θέμα, ούτε να απολογείται, ούτε να δηλώνει κάτι επ` αυτού η κυβέρνηση.

Το είδαμε και αυτό...
Τώρα απαντάνε τα... ξενοδοχεία αντί για την κυβέρνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου