Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

175 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στη χώρα μας μέσα στο 2010!!!!!!

Κάθε δυο μέρες δολοφονείται ένας άνθρωπος
- 53.000 κλοπές και διαρρήξεις μόνο στην Αττική
- Ο... ΔΙ.ΑΣ. “έστειλε” τους δράστες στην επαρχία
- 91.000 κλοπές και διαρρήξεις το 2010 στην Ελλάδα
Τα στοιχεία αρκούν για να σοκάρουν, όμως δεν μιλάμε για απλά νούμερα. Αρκεί να δει κανείς ένα από αυτά.

Μέσα στο 2010, χάθηκαν 175 ανθρώπινες ζωές. Άνθρωποι που ξεψύχησαν στα χέρια στιγμών δολοφόνων.

Τα “νούμερα” υποδηλώνουν μια πραγματική έκρηξη της...
 εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα, από μια απλή αφαίρεση κινητού στη μέση του δρόμου μέχρι την αφαίρεση μιας ζωής.

Μια απλή διαίρεση αρκεί για να δείξει ότι οι 53.267 κλοπές και διαρρήξεις στην Αττική “μεταφράζονται” σε μία κάθε 120 λεπτά, ενώ οι 90.939 σε ολόκληρη τη χώρα σε μία κάθε 10 λεπτά.

Πάνω από 16.000 μηχανές “άλλαξαν χέρια” ενώ κάθε μία ώρα “κάνουν φτερά” 3 αυτοκίνητα!

Οι “ψυχροί” δείκτες δείχνουν αύξηση της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα. Μόνο θετικό στοιχείο η μείωση μικροκλοπών στη μέση του δρόμου ή σε στόχους όπως οι τράπεζες από την ώρα που βγήκε στο δρόμο η περιβόητη ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2010 το έγκλημα στα μεγάλα αστικά κέντρα σημείωσε μια κάμψη όμως ... οι δράστες μετακόμισαν στην επαρχία και σε σχέση με πέρυσι κάνουν 3 περισσότερες ληστείες ή διαρρήξεις κάθε μέρα.

(σχ.agiovasilematos: τα παραπάνω στοιχεία δημοσίευσε το newsit.gr χωρίς αναφορά σε πηγές που να τα αποδεικνύουν, σπεύδοντας μάλιστα να μας ενημερώσει ότι η πλειοψηφία των εγκληματικών πράξεων έγινε από...Έλληνες. Πώς το γνωρίζουν εκεί στο site του κ. Ευαγγελάτου αυτό, δεν είμαστε σε θέση να το αντιληφθούμε, καθώς ούτε η ίδια η αστυνομία δεν έχει διελευκάνει τα περισσότερα εγκλήματα που είναι ληστείες, φόνοι και βιασμοί ηλικωμένων Ελλήνων αλλά και λαθρομεταναστών που εμφανώς έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και δολοφονηθεί από συμπατριώτες τους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου