Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο κ. Παπανδρέου, το ΔΝΤ και οι υπερατλαντικές αναζητήσεις του από το Δεκέμβριο του 2009!

 

Η αποκάλυψη ήρθε να ξαναβάλει σε νέα βάση εκκίνησης τις απόψεις που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί σχετικά με την προσφυγή της Ελλάδας στην τρόικα των ελεγκτών. Κι αυτό γιατί, η διαρροή από τον ίδιο τον κ.Στρος Καν ότι ήδη από το Δεκέμβριο του 2009, ο κ.Παπανδρέου είχε συζητήσει το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στις υπηρεσίες του ΔΝΤ δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης όσο και για την αντίδραση της Ευρωζώνης.


Γιατί, όπως αποδεικνύεται τώρα, ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα κι εξαρχής, είχε υπόψη τους τις υπερατλαντικές λύσεις για το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας κι όχι την διευθέτηση του μέσω...
 της ΕΕ. Επίσης αποκαλύπτεται ότι λίγες εβδομάδες μετά τις κοινωνικές παροχές που έκανε τότε η κυβέρνηση, ο επικεφαλής της συζητούσε το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας στις υπηρεσίες του ΔΝΤ. Άρα γνώριζε πολύ καλά την οικονομική κατάσταση της χώρας, παρά τα όσα περί του αντιθέτου υποστήριζε μέχρι σήμερα. Κι εύλογα γεννάται το ερώτημα: Προς τί μετά, όλα όσα ισχυρίζονταν μέχρι σήμερα; Ας σημειωθεί ότι η κυβέρνηση επισήμως κι εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει την είδηση, καλυπτόμενη πίσω από την προσπάθεια που - όπως ισχυρίζεται - έκανε ο πρωθυπουργός για την εξεύρεση λύσης.

Υποτίθεται όμως ότι ο κ.Παπανδρέου άρχισε να το κάνει αυτό μετά την σύνοδο του Νταβός. Τουλάχιστον, αυτό λέγονταν μέχρι και το Σάββατο από το Μέγαρο Μαξίμου. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ιστορία έχει πολύ μεγάλη "ουρά" και κατά συνέπεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης όπου ο κ.Στρος - Καν κάνει τη σχετική αποκάλυψη.
http://www.newscode.gr/oikonomia/story/o-k-papandreoy-to-dnt-kai-oi-yperatlantikes-anazhthseis-toy-apo-to-dekembri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου