Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σταμάτησαν την απεργία πείνας για να πάρουν ...αντιβίωση 3 από τους λαθρομετανάστες της Υπατίας

Την απεργία πείνας αναγκάστηκαν να σταματήσουν μετά από σχεδόν 17 μέρες τρεις μετανάστες στο Μέγαρο Υπατία καθώς παρουσίασαν συμπτώματα … βρογχίτιδας και πνευμονίας.
Οι γιατροί τους συνέστησαν να σταματήσουν την απεργία καθώς κρίνεται απαραίτητη η χορήγηση αντιβίωσης.

(Σχόλιο: Όταν δηλώνεις ότι αποφασίζεις να πεθάνεις, δεν σταματάς την απεργία επειδή κρύωσες.  Για να διευκρινίσουμε τη θέση μας ως ιστολόγιο, δεν επιθυμούμε την ταλαιπωρία κανενός ανθρώπου και πολύ περισσότερο το θάνατό του. Όμως, επειδή βλέπουμε και βιώνουμε την ταλαιπωρία και τον θάνατο της ελληνικής κοινωνίας και επειδή θεωρούμε όλα αυτά τα μύρια των λαθρομεταναστών που έχουν έρθει σκορπώντας τρόμο και θάνατο στους Έλληνες, ανεπιθύμητα, δεν θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική σε όλα  τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που ευθύνονται για το τεράστιο αυτό πρόβλημα και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες για πολιτικά - οικονομικά οφέλη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου