Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ρέππας: Η Ελλάδα δε θα αποκτήσει ταυτότητα ανομίας ( Σώωωωπππααααα...!!!)

Η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει «ταυτότητα ανομίας», δηλώνει σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", ο Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή το συνεχώς διογκούμενο κίνημα πολιτών που αρνείται να πληρώσειι στα διόδια των Εθνικών Οδών και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως προέχει «η απαξίωση της κοινωνικής αντίληψης του τζαμπατζή», ενώ υποστηρίζει την ανάγκη να υπάρξουν δραστικές αλλαγές οι οποίες μάλιστα, όπως τονίζει, «ξεβολεύουν κάποιους».

«Οι αντιδράσεις αυτών που ξεβολεύονται επιβεβαιώνουν το βάθος των αλλαγών που προωθούμε και προμηνύουν το βαθμό αποτελεσματικότητάς τους», υπογραμμίζει ο...
 υπουργός Υποδομών και ζητά από τους πολίτες να κινηθούν με κανόνες, μέσα σε ένα πλαίσιο που συμπεριλαμβάνει δικαιώματα και υποχρεώσεις.

«Δεν πρόκειται ν' αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διεθνούς ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης, γιατί εκεί οδηγείται μια χώρα με ταυτότητα ανομίας», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας. Αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκτιμά πως η ταλαιπωρία των πολιτών θα είναι μια παρένθεση και δηλώνει πως θεωρεί την επίταξη ως οριακή επιλογή, στην οποία πάντως δεν προτίθεται να καταφύγει.

Ο κ. Ρέππας, τάσσεται υπέρ των αναλογικών διοδίων, ζητώντας αυτή η λύση να προβλεφθεί στις συμβάσεις με τις εταιρίες, έτσι ώστε το μέτρο να αρχίσει να ισχύει μέσα σε ένα χρόνο.

(Απάντηση από τούτο εδώ το ιστολόγιο: Αν ήσασταν όλοι εσείς τίμιοι, τότε θα είχατε κάθε δικαίωμα να ψέξετε έναν λαό που στρέφεται χωρίς λόγο στην ανομία. Τώρα, έχοντας κάνει τόσα εγκλήματα, έχοντας διαλύσει ένα ολόκληρο κράτος εξυπηρετώντας προσωπικά σας οφέλη, αντί να κρύβεστε, τολμάτε και χαρακτηρίζετε έναν ολόκληρο λαό τον οποίο ΕΣΕΙΣ έχετε οδηγήσει στην δυστυχία και την εξαθλίωση, πότε ως κοπρίτες, πότε ως ζώα, πότε ως διεφθαρμένους και τώρα ως άνομους. Πιστεύατε ότι δεν θα έφθανε ποτέ η στιγμή της αντίδρασης...Χαρήκατε από την προσωρινή ζαλάδα μας και ορμήσατε πιο μανιασμένοι να μας αφανίσετε. Θα δυσκολευτείτε λίγο όμως κατά πώς φαίνεται...Κalo kouragio prodotes...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου