Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

“‘Εφαγαν” τον υφυπουργό Εσωτερικών οι ημιυπαίθριοι;

Πολύ πιθανή θεωρείται εντός των επόμενων ωρών η παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου.
Η αναστάστωση που προκάλεσε το θέμα των ημιυπαίθριων με τους υπουργούς να πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, δημιούργησε μέγα θέμα για την κυβέρνηση.

Σφοδρά ενοχλημένος ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει την παραίτηση Ντόλιου.
Ο κ. Ραγκούσης υποστήριζε μετ' επιτάσεως ότι ουδέποτε ...
ενημερώθηκε για την εγκύκλιο που απέστειλε την Τρίτη στους Δήμους ο κ. Ντόλιος.
Με δεδομένο ότι το υπουργείο Εσωτερικών χρωστάει πολλά στους Δήμους, η εντύπωση που έδωσε η κυβέρνηση είναι ότι το "μάρμαρο" θα πληρώσουν για άλλη μια φορά οι φορολογούμενοι και μάλιστα οι πλέον συνεπείς, αυτοί δηλαδή που τακτοποίησαν τους ημιυπαίθριους, μέσω της αναδρομικής καταβολής τελών!
Τη λύση έδωσε ο πρωθυπουργός, στη διάθεση του οποίου φαίνεται να δοθεί εντός των επόμενων ωρών η παραίτηση Ντόλιου.
Την παραίτηση Ντόλιου ζητά με ανακοίνωσή της και η ΝΔ.

«Καλέσαμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα την εγκύκλιο – δόλωμα για τους ημιυπαίθριους.
Αναγκάστηκαν να το κάνουν.
Προφανώς κατάλαβαν την πολιτική απάτη που διέπραξαν.
Περιμένουμε να δούμε αν περισσεύει πλέον η πολιτική ευθιξία», σημειώνει ο γαλάζιος εκπρόσωπος Τύπου, Γιάνης Μιχελάκης, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως περιμένει την παραίτηση Ντόλιου για λόγους ευθιξίας.
newsbomb.gr

(Σχόλιο agiovasilematos: Αυτός δεν ήταν που έβρισε χυδαία μια υπάλληλο Δήμου στη Β.Ελλάδα, επειδή δεν τον ...αναγνώρισε (τον άρχοντα) και δεν σηκώθηκε με σεβασμό μόλις αυτός πάτησε το πόδι του στην υπηρεσία που δούλευε η κοπελίτσα? Άντε στο καλό να πάει και αυτός και να μη μας γράφει. Ούτε εμείς θα τον ξέραμε αν δεν είχε κυκλοφορήσει η ιστορία με την αλαζονική του συμπεριφορά προς την υπάλληλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου