Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Μεγαλειώδης συγκέντρωση ενάντια στους δράκους που τρώνε τις σάρκες μας. Άψογη η κινητοποίηση μέχρι στιγμής!

Μεγαλύτερη σε όγκο η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ από της ΓΣΕΕ

Πάνω από 30,000 άτομα στο ΠΑΜΕ, γύρω στις 25,000 στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ που όμως έχει και χιλιάδες ανεξάρτητου κόσμου που κατέβηκε να διαμαρτυρηθεί. Μικρότερες συγκεντρώσεις και σε άλλα σημεία. Ο κόσμος κοντεύει συνολικά τις 80,000 θα αυξηθεί όμως τις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής ησυχία. Η αστυνομία παρακολουθεί από απόσταση έχουν γίνει όμως συνεχείς περιπολίες σε Εξάρχεια και πλησίον του Μουσείου όπου έχουν συγκέντρωση εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις.
Η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ είναι αυτή την στιγμή στην πλατεία Συντάγματος όπου ενσωματώνονται και άλλοι συγκεντρωμένοι, μιλάμε για μεγάλη πορεία που φτάνει μέχρι την Ομόνοια. Άψογη κινητοποίηση.

Πολύ σφιχτή η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ


12.20΄Για να μην μπουν στην πορεία οι γνωστοί ρουφιάνοι δολοφόνοι παρακρατικοί.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου