Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο στα ΜΑΤ! Συνεχίστε έτσι, γερά και ανθελληνικά, σαπίζοντας στο ξύλο τους Έλληνες ηλικιωμένους και γλείφοντας την εξουσία και τα αποβράσματά της.

To video και το κείμενο που ακολουθεί τα βρήκαμε στο http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δείτε αυτό το βίντεο,από την χτεσινή μέρα στην Κερατέα και βγάλτε τα  συμπεράσματα σας.



Θα μου πει κάποιος μα καλά,τα παιδιά των ΜΑΤ κάθε μέρα δέχονται επίθεση από τους κατοίκους και πρέπει κάπως να αμυνθούν.
 Συμφωνώ πως δέχονται επιθέσεις και πρέπει να αμυνθούν.Αλλά για πείτε μου,αυτό το αγαμημένο το ΧΥΤΑ,γιατί πρέπει να γίνει σώνει και καλά εκεί,που δεν το θέλει κανένας?
Η στάση αυτή από την κυβέρνηση να θέλει να ...επιβάλλει κάτι με το ζόρι μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ ύποπτη.
Αποφασίζουμε και διατάζουμε από την Σοσια-ληστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,που χρησιμοποιεί όλα της τα όπλα για να περάσει μια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ,για να...
 ικανοποιήσει της ορέξεις του μεγαλοεπιχειρηματία φίλου της.

Η υποταγή στις σοσια-ληστρικές επιθυμίες του ΠΑΣΟΚ όμως μέχρι τώρα,είναι η εξής..
Ξύλο στους αγρότες,ξύλο σε κατοίκους που αντιδρούν για χυτα και λαθρομετανάστευση,ξύλο στους εργαζομένους,ξύλο στους απεργούς,ξύλο στους συνταξιούχους,ξύλο στους γιατρούς,ξύλο σε όποιον είναι  εργαζόμενος,ξύλο σε όποιον αντιστέκεται στα διόδια χαράτσια....
Φυλακή για διαδηλωτές,φυλακή για χρέη 300 ευρώ,φυλακή για πταίσματα,χιλιάδες ευρώ πρόστιμα σε όλους για κάθε πιθανό ή απίθανο λόγο.
Και όσοι τα υπομένουν αυτά έχουν ένα κοινό γνώρισμα.Είναι όλοι Έλληνες πολίτες.Και όποτε πάνε να σηκώσουν κεφάλι,εμφανίζονται τα ΜΑΤ και τα γκλοπ παίρνουν φωτιά.
Υπό την επίβλεψη Παπουτσή.

Ενώ από την άλλη έχουμε τους λαθρομετανάστες που  έχουν κάνει την Ελλάδα μπάχαλο με χίλιους διαφορετικούς τρόπους.Και βλέπουμε τα εξής..
Κάνουν κατάληψη όπου γουστάρουν,όποτε γουστάρουν για θρησκευτικούς λόγους ή για απεργίες.
Τα ΜΑΤ απλά επιβλέπουν την κατάσταση.Σύλληψη καμία.
Κλείνουν λιμάνια και τα μοιράζονται συμμορίες δουλεμπόρων,ποιος θα μπει που θα μπει και πότε.
Αν τσακωθούν μεταξύ τους και σπάσουν την Πάτρα ή την Ηγουμενίτσα τα ΜΑΤ επιβλέπουν την κατάσταση.Σύλληψη καμία.
Αποκλείουν καταστήματα με την απλωμένη πραμάτεια τους (παρεμπόριο) η αστυνομία επιβλέπει την κατάσταση.Και αν πάει να γίνει καμιά προσαγωγή,το άσυλο να είναι καλά.Σύλληψη καμία.
Έχουν κάνει την Ελλάδα κέντρο εμπορίας ναρκωτικών.Εδώ συλλήψεις έχει,αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού,από την ανέχεια του κράτους.
Έχουν φτιάξει οίκους ανοχής και εκπορνεύονται αλλοδαπές μέχρι και έξω και από φροντιστήρια και δίπλα από εκκλησίες.Η αστυνομία απλά επιβλέπει την κατάσταση.
 Ληστές του δρόμου αλωνίζουν την Ελλάδα,διαρρήκτες μπουκάρουν όπου γουστάρουν,δολοφονίες Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων και ηλικιωμένων σε καθημερινή διάταξη.
Η αστυνομία αδυνατεί να κάνει την υπερβολή.
Φυλακισμένοι για απεχθή εγκλήματα και εμπόριο ναρκωτικών,άρχισαν να παίρνουν άδειες υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας.Άσχετο αν βγαίνουν και κάνουν πάλι ληστείες ή εγκλήματα ή ακόμα  κάποιοι σχεδιάζουν με την πρώτη άδεια να την κοπανήσουν.
Υπό την επίβλεψη των Καστανίδη Ραγκούση,Νταλάρα και ενίοτε Παπουτσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου