Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η αθώα κυβέρνηση της χούντας, δεν γνωρίζει ότι εκπαιδεύει στρατό για να βαράει κόσμο στις διαδηλώσεις, όπως δεν γνωρίζει ότι στέλνει ΜΑΤ να πετσοκόβουν κόσμο στην Κερατέα.



Οι δηλώσεις της αθώας κυβέρνησης:

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, δήλωσε πως δεν γνώριζε το παραμικρό σχετικά με τη στρατιωτική άσκηση στην 71η Ταξιαρχία στο Κιλκίς, η οποία αφορούσε στην καταστολή πλήθους και εξεγέρσεων, ενώ ταυτόχρονα οι υποδυόμενοι το πλήθος θα φώναζαν – μεταξύ άλλων  υποτιθέμενων συνθημάτων, – «ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν θα συναινούσα ποτέ σε ασκήσεις που συνδέονται με την εσωτερική οικονομικοκοινωνική κατάσταση της χώρας. Έχω ήδη ζητήσει ενημέρωση από τη στρατιωτική ηγεσία», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Μπεγλίτης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα αποδοθούν άμεσα ευθύνες σε αξιωματικούς, εφόσον η ύπαρξή τους επαληθευτεί.

Παρακάτω ακολουθεί το περίφημο βίντεο, για να θυμηθούμε τις ασκήσεις που οι ''αθώοι'' κυβερνώντες δεν γνώριζαν αλλά διερευνούν αν  και κατά πόσον η  ύπαρξή τους μπορεί να επαληθευτεί. (Καλά αυτό το τελευταίο φαιδρό τι το θέλανε? Με τόσα στοιχεία που κυκλοφορούν -ευτυχώς- στο διαδίκτυο, αν δεν το επαληθεύσουν, τότε, πολύ απλά θα επιβεβαιώσουν ακόμη μια φορά το γεγονός ότι αποτελούν χουντική κυβέρνηση.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου