Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

''Ρίζωσαν'' στην Ριζούπολη οι λαθρομετανάστες, οργή και απογοήτευση από τους κατοίκους.

(Η ακόλουθη επιστολή μας εστάλη από αναγνώστη του ιστολογίου)

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι κάτοικος της Ριζούπολης και σας στέλνω αυτή την επιστολή σε μια προσπάθεια να γνωστοποιήσω το πρόβλημα με τους παράνομους αλλοδαπούς που έχουν ''ριζώσει'' στην περιοχή μας.

Εδώ και χρόνια, το εγκαταλελειμένο κτίριο της Columbia, της γνωστής και κάποτε σημαντικής δισκογραφικής εταιρίας, έχει γίνει χώρος στέγασης διαφόρων παράνομων και περιθωριακών τύπων, που το χρησιμοποιούν ως καταφύγιο αλλά και ορμητήριό τους χωρίς ποτέ να έχουν υποστεί τον παραμικρό έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές.

Τα τελευταία 2 χρόνια μάλιστα, έχει γίνει χώρος διαμονής λαθρομεταναστών αφρο- ασιατικής προέλευσης, οι οποίοι αποτελούν τον τρόμο και τον φόβο της περιοχής. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κάναμε προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, παρά τα...
 καθημερινά κρούσματα αρπαγής τσαντών, διαρρήξεων και κλοπών που έχουμε στην περιοχή, ελάχιστες ουσιαστικές ενέργειες έγιναν από πλευράς της πολιτείας.

Επιπλέον, απέναντι ακριβώς απο το κτίριο που έχουν καταλάβει οι λαθρομετανάστες, υπάρχει παιδική χαρά και το μοναδικό άλσος της περιοχής, δωρεά του ευεργέτη Προμπονά, το οποίο ανακαίνισαν πρόσφατα και εγκατέστησαν καινούρια παιχνίδια για τα παιδιά. Πώς όμως να πάνε τα παιδιά όταν ακριβώς δίπλα τους, στα 10 μέτρα παραμονεύουν όλοι αυτοί οι αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας αλλοδαποί;Πώς να πάνε τα παιδιά να πιούν νερό από τις βρύσες όταν αυτοί είναι συνέχεια μέσα στο πάρκο και γεμίζουν μπιτόνια για να κάνουν τις ανάγκες τους ή πίνουν νερό με το στόμα τους ακουμπώντας ενδεχομένως τις βρύσες που πίνουν τα μικρά παιδιά; Τελικά το πάρκο για ποιόν το έφτιαξαν; Για τους Έλληνες πολίτες ή για τους παράνομους μετανάστες;

Τον Νοέμβριο του 2010, έγινε κάποια ενέργεια απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών μέσα από το κτίριο και όλα τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός. Σας πληροφορώ όμως, ότι η κατάσταση - από κάθε άποψη- παραμένει το ίδιο δύσκολη για εμάς και μπορεί να κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο που δεν ξέρει την περιοχή, αλλά όχι και τους κατοίκους. Για να μάθει ο κόσμος λοιπόν, μετά από τις υποτιθέμενες συλλήψεις που έκαναν για τα ''μάτια του κόσμου'', το κτίριο έχει γεμίσει ξανά λαθρομετανάστες, αποτελεί εστία βρώμας, τρωκτικών και ασθενειών, οι αλλοδαποί εξακολουθούν να διαμένουν ανενόχλητοι και μάλιστα μόλις ζεστάνει ο καιρός θα κουβαληθούν πάλι εκατοντάδες νεοφερμένοι, όπως έγινε και πέρσι.

Στην φωτογραφία θα δείτε το ''καθαρό'' κτίριο, το οποίο οι αρχές προσέφεραν στους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, μετά από την μεγάλη επιχείρηση που έγινε τον Νοέμβριο. Τους ευχαριστούμε πολύ, για το ενδιαφέρον τους, για το θαυμάσιο αποτέλεσμα το οποίο βλέπετε και στην εικόνα, για τον σεβασμό τους στην ζωή μας και ευχόμαστε να έρθουν γρήγορα οι εκλογές για να τους δείξουμε και εμείς έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας για την όμορφη ζωή που μας προσφέρουν, την γεμάτη οικονομική και κοινωνική ασφάλεια. . Η φωτογραφία είναι σημερινή (13-2-2011) και επειδή η παρουσία μου έγινε αντιληπτή, ξεπρόβαλλαν από διάφορα ανοίγματα του κτιρίου κάποιοι λαθρομετανάστες που με κοίταξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι και με καθόλου φιλική διάθεση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου