Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συγκλονιστικό: ο πρώην υπουργός εσωτερικών της Αιγύπτου ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε το μακελειό κατά των Χριστιανών


Ποιος οργάνωσε το μακελειό κατά Χριστιανών

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη του «Αλ Αραμπίγια» - τηλεοπτικού δικτύου που δημιουργήθηκε από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ως αντίβαρο στο «Αλ Τζαζίρα» και ήταν, μέχρι πρόσφατα, απολύτως φιλικό έναντι του καθεστώτος Μουμπάρακ. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Αιγύπτου, Χαμπίμπ αλ Αντλι, ήταν εκείνος που οργάνωσε την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε χριστιανικό ναό της Αλεξάνδρειας, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, ώστε να ρίξει τις ευθύνες στους ισλαμιστές, να πυροδοτήσει θρησκευτικό εμφύλιο Χριστιανών- Μουσουλμάνων και να χαρίσει στο καθεστώς Μουμπάρακ τον ρόλο του ειρηνοποιού.
«Σύμφωνα με βρετανικές διπλωματικές πηγές», αποκάλυψε την περασμένη Δευτέρα το «Αλ Αραμπίγια», «ο πρώην υπουργός Εσωτερικών διατηρούσε εδώ και έξι χρόνια μυστική οργάνωση, την οποία διηύθυναν 22 αξιωματούχοι της ασφάλειας, χρησιμοποιώντας ως ...
εκτελεστικά όργανα πρώην μέλη εξτρεμιστικών, ισλαμικών οργανώσεων, εμπόρους ναρκωτικών και σεκιουριτάδες για ενέργειες σαμποτάζ σε διάφορα σημεία της χώρας σε καταστάσεις καθεστωτικής κρίσης».

Σε αντίθεση με την προπαγάνδα του καθεστώτος Μουμπάρακ περί αφανισμού των Χριστιανών σε περίπτωση ανόδου των Αδελφών Μουσουλμάνων, στην πραγματικότητα η μεγάλη πλειονότητα του χριστιανικού στοιχείου φαίνεται είτε να συμμετέχει στο αντικαθεστωτικό κίνημα, είτε να διατηρεί ευμενή ουδετερότητα απέναντί του. Στην πλατεία Ταχρίρ βλέπει κανείς αυτές τις ημέρες Κόπτες ιερείς και πολλούς ανώνυμους Χριστιανούς στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_3_13/02/2011_432505

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου