Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Εύγε στους εργατοπατέρες της δημοσιογραφίας…

Εύγε στους εργατοπατέρες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή (κατά πολλούς) αποχαύνωσης. Θα εξαφανίσουν για πολλοστή φορά από την επικαιρότητα την αναμενόμενη μεγαλειώδη σημερινή απεργία, προς μεγάλη ανακούφιση των κυβερνώντων. 
Τα καθεστωτικά γιουσουφάκια τρέμουν το ενδεχόμενο να αποτελέσει η γενική απεργία την αφετηρία γενικευμένης αντίστασης στην κατάργηση των δικαιωμάτων τα οποία κατέκτησαν τα τελευταία 50 χρόνια οι εργαζόμενοι.
Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση μπορεί να ταρακουνήσει τους ντόπιους συνεργάτες των δανειστών και συνάμα δυναστών μας. Μπορεί να δείξει τη δύναμη της κοινωνίας, ότι δεν ανέχεται, δε νομιμοποιεί τη βάρβαρη πολιτική.
 
Κάθε τόπος δουλειάς και εκπαίδευσης, κάθε εργοστάσιο και γιαπί, κάθε μαγαζί και γραφείο, κάθε συνοικία και........ γειτονιά, μπορεί να γίνει κάστρο αγώνα και αντίστασης. Να σημάνει συναγερμός: Κανείς στη δουλειά! Τίποτα να μη δουλέψει! Καμιά μηχανή να μην πάρει μπρος! Να εκφραστεί στην πράξη απειθαρχία και ανυπακοή ενάντια στη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει.
Οι πολίτες να κάνουν σημαία του αγώνα τους, πως δε... θα δεχθούν να πληρώσουν αυτοί την κρίση, τα ελλείμματα και το χρέος για το οποίο δε φέρουν καμιά ευθύνη. Να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες, να πληρώσουν οι ληστές, που το δημιούργησαν.
 
Η σημερινή απεργία να δώσει απάντηση όχι μόνο στα μέτρα που έχουν ήδη πάρει, αλλά και σε όσα έρχονται αύριο.
Σήμερα λέμε, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας: Φτάνει πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου