Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δολοφονική επίθεση σε μητέρα δημοσιογράφου από Μαροκινούς. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Θύμα πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε μια μεσήλικη γυναίκα στα Πετράλωνα από δυο αλλοδαπούς με σκοπό τη ληστεία. Οι δυο κακοποιοί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Το θύμα, μητέρα του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου Μ.Μ., υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.

Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο! Αργά σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα ...
θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να της προσθέσουν μοσχεύματα στο πρόσωπο.

Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ ψελλίζοντας διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους «εγώ δεν θα ξαναπάω στα Πετράλωνα»...
Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κλήθηκε από την ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να την αρπάξουν τη τσάντα.

"Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη γυναίκα 48 κιλών! Είναι δυνατόν να προσπάθησε να τους αντισταθεί;", διερωτάται με αγανάκτηση ο γιος της 53χρονης μιλώντας για τη περιπέτεια της μητέρας του στο Newsbomb.gr.
Ο δημοσιογράφος περιράφει σοκαρισμένος το απίστευτο συμβάν, δηλώνοντας αποφασισμένος ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι κακοποιοί. "Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία μεσω των δικηγόρων μας, να μετατραπεί η κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας".

Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος αιτούντος πολιτικού ασύλου.
Ο δράστης, που αναμένεται εντός λίγων ωρών να οδηγηθεί στον ανακριτή, είχε απελαθεί στις 29 Νοεμβρίου 2010
newsbomb.gr

(Σχ. agiovasilematos: Μπορεί ορισμένοι  συμπατριώτες μας να δείχνουν την ευαισθησία τους μόνο στους αλλοδαπούς και να αδιαφορούν όταν αυτοί σκοτώνουν τους Έλληνες, όμως η τεράστια πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών, απαιτεί να εφαρμοστούν οι  νόμοι που προστατεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα και τους πολίτες μιας χώρας από την παρανομία και την ασυδοσία εκατομμυρίων λάθρα εισερχόμενων -όπως θέλει να τους αποκαλεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος- κακοποιών.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου