Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κάποια απ' όσα είπε σήμερα ο Αρχιψεύτης Πρωθυπουργός. Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που μπορεί να ξεγελαστεί πια?


Ζητάμε τη συμμετοχή σας στην αλλαγή»

Επικριτικός εμφανίστηκε, στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή, ο πρωθυπουργός ιδιαίτερα απέναντι σε όσους καταστροφολογούν – όπως είπε- ζητώντας παράλληλα από τα ΜΜΕ να μην εξαγγέλλουν τα μαύρα μαντάτα, να μην κάνουν το φόβο και την αμάθεια πολιτικό εργαλείο.

«Άλλοι δικαίως και άλλοι αδίκως, όλοι πληρώνουμε χρέη του παρελθόντος, αλλά έχουμε χρέος στο σήμερα και στο αύριο να αλλάξουμε την Ελλάδα για να μην ξανάρθουμε ...
σε αυτή τη θέση», επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι η χώρα περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Αναφερόμενος σε όσους διαμαρτύρονται για τα σημερινά προβλήματα είπε ότι καλά κάνουν και διαμαρτύρονται θα ήταν και αυτός ένας από αυτούς που διαμαρτύρονται, αλλά δεν φθάνει μόνο η διαμαρτυρία για να βρεθεί λύση. «Ζητάμε τη συμμετοχή σας στην αλλαγή», είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε την ανάγκη να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει ώστε να μην χρειάζεται δάνειες δυνάμεις, τρόικα και μνημόνια.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα των μεταναστών και είπε ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένα σχέδιο διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης. Ειδικότερα για τα μέτρα που λαμβάνονται στον Έβρο είπε ότι ο θόρυβος που γίνεται γα τον φράχτη είναι υπερβολικός, αφού θα έχει μήκος μόνο 12 χλμ. Συμφώνησε, ωστόσο, με όσους αντιδρούν, λέγοντας ότι από μόνος του ο φράχτης δεν αποτελεί λύση και υπάρχει ένα συνολικό σχέδιο που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Πρόσθεσε ότι δεν αρμόζει σε μια δημοκρατική χωρά, όπως η Ελλάδα, να έχει περίπου 45.000 αιτήσεις για πολιτικό άσυλο και να μην τις εξετάζει, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα και να έχει καταδικαστεί από την ΕΕ γι αυτό το θέμα, συμπληρώνοντας ότι θα επαναπατριστούν όσοι μετανάστες δεν έχουν τις προϋποθέσεις για να μείνουν στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου