Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΔΝΤ:“Αφού ξέρατε για τις αποκρατικοποιήσεις, γιατί κάνετε τους θυμωμένους;”

Παρασκηνιακά τα στελέχη του ΔΝΤ, διαρρέουν πως όλα ήταν ''κανονισμένα'' μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, αλλά τα χάλασαν στον τρόπο που θα μας το ανανακοίνωναν!

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επόμενες ώρες την αντίδραση των εκπροσώπων του ΔΝΤ στην ανακοίνωση της κυβέρνησης - αργά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής- στην οποία με  δήθεν αυστηρό ύφος ξεκαθάριζε ότι δεν θα ανεχτεί άλλη παρέμβαση στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ας  δούμε λοιπόν  πώς θα συνεχιστεί το δούλεμα που μας κάνουν οι δικτάτορες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου