Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τους λαθρομετανάστες της Columbia

(Ακόμα μια επιστολή αναγνώστη μας για το θέμα των λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στο εγκαταλελειμένο εργοστάσιο της Κολούμπια στη Ριζούπολη, προκαλώντας τεράστια  προβλήματα στους κατοίκους).

Είμαι και εγώ κάτοικος της περιοχής, συγκεκριμένα μένω σε πολυκατοικία που βρίσκεται απέναντι απο το εργοστάσιο της columbia. Επιβεβαιώνω όλα αυτά που έγραψε ο φίλος στο δημοσίευμα http://agiovasilema.blogspot.com/2011/02/blog-post_4761.html και επιπλέον να ενημερώσω ότι στις πέτρινες βρύσες της παιδικής χαράς που είναι μέσα στο πάρκο, όχι μόνο πίνουν νερό και γεμίζουν πλαστικά για να τα πάνε απέναντι που μένουνε, αλλά μπαίνουν και οι ίδιοι όρθιοι και πλένονται. Από τις βρύσες αυτές σκεφτείτε πως πίνουν νερό τα μικρά παιδιά που πάνε στην παιδική χαρά τις απογευματινές ώρες.

Επίσης, σήμερα είχαν πάει για πολλοστή φορά 2 τζιπ και 4 αυτοκίνητα της ΜΚΟ ''Ελληνική Ομάδα Διάσωσης'', η οποία τους επισκέπτεται συχνότατα προκαλώντας μας ...
τεράστιο εκνευρισμό. Αυτοί μας έχουν καταστρέψει την ποιότητα ζωής μας, δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε μετά το σούρουπο, η βρώμα και η δυσωδία από τις ακαθαρσίες και τα σκουπίδια τους -ειδικά τα καλοκαίρια- είναι ασύλληπτη, τα αυτοκίνητά μας τα βρίσκουμε ρημαγμένα κάθε πρωί και οι κάθε λογής ΜΚΟ πάνε για συμπαράσταση στους παράνομους?

Όσο γι' αυτό που είπε ο φίλος ότι μόλις ζεστάνει θα κουβαληθούνε πολλοί είναι αλήθεια και πέρσι προς το καλοκαίρι γινότανε χαμός. Εκατοντάδες μένανε εκεί μέσα και με τη ζέστη η βρώμα ήταν ανυπόφορη σαν να πέρναγες από ανοιχτό βόθρο. Τώρα υποτίθεται καθαρίσανε τα πολλά αλλά το σκουπιδαριό παραμένει σε μεγάλο βαθμό.

Δεν υπάρχει ζωή για μας τους Έλληνες σε αυτό το κράτος-σκουπιδοτενεκέ των κάθε λογής αποβρασμάτων της γης. Μακάρι όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι λαθρομετανάστες να φτάσουνε σύντομα και στις αυλές τις Εκάλης, να ορμάνε να τους βιάσουνε τις γυναίκες για να καταλάβουνε όλοι αυτοί οι ξεγάνωτοι τύποι που το παίζουν ''ευαίσθητοι'' πολιτικοί, τι περνάνε οι δικές μας οικογένειες.

Ένας αγανακτισμένος Πατησιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου