Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

O Πάγκαλος μας καλεί να δουλέψουμε σαν...Αλβανοί. Και εμείς τον καλούμε να παραιτηθεί σαν Αλβανός!

Αυτή τη φορά ο κύριος Πάγκαλος...
δεν μιλάει για ''κοπρίτες'' Δημοσίου, όμως καταθέτει με παραστατικό τρόπο τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για το πως μπορεί κανείς να προκόψει.

'' Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.
Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιούσιες, δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους…''

(Σχ. agiovasilematos: Εμείς δεχόμαστε να δουλέψουμε σαν Αλβανοί. Εσύ και οι  ''συνάδελφοί'' σου που ζείτε παρασιτικά με τα κλεμμένα σε βάρος της χώρας και του λαού, έχετε το φιλότιμο και το κουράγιο να παραιτηθείτε και να ξεκουμπιστείτε από τα μάτια μας όπως έκανε ο Αλβανός αντιπρόεδρος  Ιλιρ Μετα πριν από ένα μήνα που κατηγορήθηκε για διευκόλυνση  φίλου του σε υπόθεση ανάληψης δημόσιου έργου?? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου