Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το θηριώδες ξεπούλημα της Ελλάδας των 50 δις, το δώσανε σε κάποιον κολλητό τους, 31 ετών, άπειρο και άγνωστο (εννοείται χωρίς διαγωνισμό)

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέθεσε το θηριώδες έργο του σχεδιασμού, της παρακολούθησης, του συντονισμού και εν τέλει των αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής δημόσιας περιουσίας στην άπειρη και νεοσύστατη εταιρεία CC&C Advisors Ltd, με έδρα το Λονδίνο και μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα!

Πληροφορίες που βρήκαμε στο newsbomb αναφέρουν: "Να σημειωθεί ότι η ανάθεση αυτής της τεράστιας σύμβασης έγινε χωρίς διαγωνισμό στην αγγλική εταιρεία και δεν υπάρχει πουθενά στον διαδικτυακό τόπο της Κυβέρνησης ούτε το σχέδιο σύμβασης με τους Άγγλους, ούτε και η εξήγηση γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία του Λονδίνου. Έχει...
 σημασία επίσης ότι αυτή η εταιρεία που αναλαμβάνει το μεγάλο πρόγραμμα της πώλησης του ελληνικού πλούτου για να συγκεντρωθούν τα 50 δισ. συστάθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2010 και μέχρι τώρα δεν έχει να παρουσιάσει σχετικό έργο".
Διαχειριστής της εταιρείας είναι ο μόλις 31 ετών κ. Christopher J. Uregian, η επαγγελματική απειρία του οποίου έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον νόμο 3049 περί αποκρατικοποιήσεων εταιρειών του Δημοσίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως "οι σύμβουλοι πρέπει να έχουν κύρος και εμπειρία στα αντίστοιχα θέματα και ειδικότερα σε αποκρατικοποιήσεις".

Το θέμα έχει λάβει πλέον μεγάλες διαστάσεις, εξ ου και η προς τούτο σύσκεψη του υπουργού με στενούς συνεργάτες του την Τετάρτη, μετά τη λήξη του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να ξεφουσκώσει το θέμα.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Αρμένιος
Ο Chris Uregian η Χρήστος Γιουρετζιάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Γόνος αρμένικης οικογένειας, γιος πολιτικού μηχανικού, αποφοίτησε από το αγγλόγωνο σχολείο Campion και ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του πορεία σε σημαντικά πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής.
Έχει εργαστεί ως σύμβουλος στη Διεύθυνση Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και ως βοηθός του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας.

Και εις άλλα με υγεία παιδιά... Αυτοί δεν σταματάνε πουθενά. Από τα γυμναστήρια και τις εξόδους γνωρίζει ο ένας τον άλλο και αφού γίνονται οι ίδιοι υπουργοί, κάνουν και τους κολλητούς τους, εκμεταλλευτές της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου