Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Φάμπρικα διδακτορικών με ...8.000 το κομμάτι γίνεται όποιος θέλει δόκτωρ!

Μια απίστευτη φάμπρικα φαίνεται πως έχει στηθεί για να εξασφαλίσουν κάποιοι εκπαιδευτικοί το... πολυπόθητο διδακτορικό που θα τους κάνει... διευθυντές!

Οι καταγγελίες από άλλους εκπαιδευτικούς πέφτουν βροχή το υπουργείο, καταγγέλλουν ότι ξαφνικά γέμισαν τα βιογραφικά κάποιων με μεταπτυχιακά προέλευσης Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ιταλίας και Κύπρου.
Οι καταγγελίες είναι απίστευτες καθώς υπάρχουν και αναφορές για ανθρώπους με διδακτορικό από Βρετανικό πανεπιστήμιο που δεν... μιλάνε καν αγγλικά!
Πως προέκυψε ξαφνικά αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Στόχος είναι μια θέση σχολικού συμβούλου, διευθυντή ή υποδιευθυντή σχολείου που εξασφαλίζει τα ανάλογα επιδόματα.
Οι επιτήδειοι λοιπόν τα έβαλαν κάτω και είδαν πως τα 8.000 ευρώ που ...
χρειάζονται κατά μέσο όρο για την απόκτηση ενός διδακτορικού-μαϊμού θα τα πάρουν πίσω σε βάθος χρόνου από επιδόματα.
Ιδού πως γίνεται η... δουλειά όπως αποκαλύπτει στο “Έθνος” ο κ. Τάσος Αμπελίδης:
“Ξέρω ότι υπάρχουν διάφορα γραφεία τα οποία με 6.000-7.000 ευρώ σου δίνουν ό,τι... θέλεις. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν καμία ξένη γλώσσα αλλά το μεταπτυχιακό στο ξένο πανεπιστήμιο το έχουν.
Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που κινείται γύρω από αυτό το ζήτημα. Η κατάσταση αυτή είναι ανήθικη και ιδιαίτερα για εκπαιδευτικούς. Εμείς έχουμε ενημερώσει την υπουργό Παιδείας και περιμένουμε να δείξει ενδιαφέρον”.
Το απίστευτο όσο και ύποπτο είναι ότι πολύ εκπαιδευτικοί έχουν καταγγείλει εδλω και καιρό αυτή την πρακτική αλλά κανείς δεν φαίνεται να έχει κάνει κάτι
Ο κ. Χρήστος Καρανικόλας λέει:”εμφανίστηκε ένας συνάδελφος και μου είπε ότι με 8.000 μπορώ να πάρω μεταπτυχιακό χωρίς να σπουδάσω σε κάποια χώρα και ότι όλες οι συνεδρίες θα γίνονταν στην Ελλάδα. Δεν δέχτηκα, αλλά δύο συνάδελφοι το έκαναν και πήραν τους σχετικούς τίτλους. Και οι δύο, όμως, δεν κατέχουν ούτε στοιχειώδεις γνώσεις στα αγγλικά και τώρα είναι προϊστάμενοι Εκπαίδευσης. Μάλιστα είχα καταγγείλει το γεγονός στον περιφερειακό διευθυντή, αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιες κινήσεις

(Σχόλιο: Aπό κει προμηθεύτηκε το ψεύτικο διδακτορικό του ο Υπουργός Εξωτερικών Θ. Δρούτσας ή είχε άλλον ''προμηθευτή''???
http://agiovasilema.blogspot.com/2011/03/blog-post_2118.html )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου